Belinay0922 Mrb arkadaslar bugun hastaneye gittim doktor bana letu verdi internette okudum meme kanseri felan diyo aranizda kullannan varsa yardimci olur musunuz?
nsaydn Belinay0922 size hamilelik için verilmiştir. Aslında bir hormon takviyesi. Kayın validem meme kanserini atlattı koruyucu tedavi için 5yıl hergün kullanacak. O herhangi bir yan etkisini görmedi.
Belinay0922 myangelson siz neden kullandiniz sakincasi yoksa anlatir misin. Bana gebe kalabilmem icin verdi galiba sut hormonuk yuksek cikti 38 cikti.
myangelson Belinay0922 yumurta geliştirici hap diye biliyorum onu canım bana adetimin yanlış olmasın 4. Ya da 5. Günü başlattı yumurtalar gelişsin diye pcos var bende bu arada sonrasında tarih verdi o gün çağırdı baktı yumurta çatlamamis ovitrelle iğne yaptı öyle hamile kalmıştım canım
Belinay0922 myangelson mrb letuyu kullanirken kasiklarda felan agri oldu mu sizin.Benim kasiklarim agiriyo acaba ilactan dolayi mi
Belinay0922 Kbra3352 benim prolaktinim yuksek diye verdi bana.Hormonlarim duzenli cikti sorun yok dedi.Sadece prolaktinin yuksek dedi.Dediki gebelik tedavisi baslatcam dostinex ve letu verdi.Korktum simdi ben pcos muyum
Belinay0922 aybukekurt55 doktoe sende sorun yok sadece prolaktin hormonun yuksek cikti dedi diger hormonlarim hep iyi cikti.dostinex verdi bide letu verdi dedi gebelik tedavisi baslatcam.
Belinay0922 aybukekurt55 hm tm cok korktum pcos felan gorunce cunku doktor bi sorun yok dedi.Cok tşk ederim verdiginiz bilgiler icin🌸
Belinay0922 aybukekurt55 mrb sizde letuyu kullanirken kasiklarinizda agri felan oldu mu.Acaba letu mu agri yapiyo yoksa enfeksiyon mu kapmisim
aybukekurt55 Belinay0922 letu yapıyor canım yumurtaların şişiyor şiştiği için baskı yapıyor büyüyorlar ondan