Dilekgun Merhabalar ben su an 8+4 aylik hamileyim 5. Haftadan itibaren bulantilarim basladi ve hala devam ediyor hap serum asla fayda etmedi sizin ne zaman gecti bulantilariniz tamamen dort gozle bulantilarimin gecmesini bekliyorum😣
Dilekgun 2022bebeki hayir ben yurtdisindayim prillam belki burda yoktur degisik bi hap verdi ama asla fayda etmedi
nur34_ Dilekgun inşallah canim zor ama sabirli olmak zorundasn allah yardmcn olsun daha erken gcsn inşallah
MayisR @Dilekgun 19-20. Haftalarda azaldı 21. Haftada bitti diyebilirim ancak bazı sabahlar hala bulantı yaşıyorum sadece istifra etmiyorum. 9.haftamda başlamıştı gerçekten çok kötüydü Allah yardımcın olsun ben prilam kullanıyordum bazen ona rağmen çıkarıyordum
Nuray08 Dilekgun evet cnm gerçekten 38 hafta boyunca prilamla yaşadım ona rağmen istifra ediyordum 2. Gebelikte benim ilkinde 3 ay sonra kesilmişti
zeyneppp001 Dilekgun 5. Haftada baslamisti benimde ilacsiz duramiyordum. 11. Haftada biraz azalmaya basladi
prensesannesi_2227 Dilekgun vala hıc gecmedı doğuma kadar hap kullandım prilam cok ıyı geldı cok rahattım içmeyı unutursam ölü gibi oluyordum su bıle içemiyordum.Çok şükür doğdu kurtuldm 🤣 2 yasında suan kalan hapları da regl olcgm zman bulantım olunca kullnyorm 😁
Ersagununannesi Dilekgun 26. Haftada tam olarak bıçak gibi kesildi. 6. Hafta başladı şu an 28+5deyim hamileliğin güzel yanıyla tanıştım 🤭🤭🤭
Eliztosunannesi_ Dilekgun benim beşinci ayımda kesilir gibi oldu ama nerdeyse doğurucam hala kusmalarım bitmiyor gidip gidip geliyor dönem dönem sanırım herkeste farklı seyrediyor bu durum.. Umarım sizin öyle bir probleminiz olmaz sağlıklı bir hamilelik diliyorum 🌸
Busel 19.haftada kusmalarım azaldı. Günde 4 kere kusuyordum çok şükür sindi ilaç ile idare ediyorum arada Bi kusma devam ediyor
Dilekgun Busel gunde 1 kez kusuyorum ama 24 saat bulantim var ayaga kalkacak halim yok resmen ama mecburen tabi kalkiyorum😞