havvaulutas Ara ara kahverengi kanamalarım oluyor Progestan kullanıyorum 6hafta 3. Günlük gebeyim korkmam gerekir mi bu şekilde olup sağlıklı bir gebelik süreci geçiren var mı?
2022bebeki havvaulutas Dinlemiyor musunuz? Ev işi yapıyor musunuz? Kahverengi lekelenmelerim de oldu kanamam da 36.hftam bitmek üzere dikkat ederseniz hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle
Rwerdst havvaulutas 10+6 dayım. Progestron ilaç kullanıyorum. Başta iğne de kullandım. Hiç kesilmedi bu zamana kadar 😂
Symaydin havvaulutas ilk gebeliğim de benimde oldu bende progestan kullandım uzan dinlen kendini yorma tamamen tutunsun geçecek merak etme.
havvaulutas 2022bebeki çok dikkat ediyorum ev işi vs yapmıyorum evden çalışıyorum PC başında molalarımda iş dışında ful dinleniyorum. Kahverengi akıntı gibi geliyor 8 saat arayla progestan kullanıyorum
2022bebeki havvaulutas Çok büyük avantaj evden çalışmanız benim de yaz tatilime denk gelmişti öyle imkanim olmuştu. Hala.kesilmediyse doktorunuzla görüşüp Pruluton depot isteyebilirsiniz bu tarz devamli kanama ve lekelenmelerde birebir
havvaulutas Rwerdst hiç iğne kullanmadım 8 saat arayla progestan kullanıyorum şuan inşallah bir sağlıklıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
havvaulutas 2022bebeki daha dün 8saate çıkardık kesilmediği takdirde yeniden doktoruma başvururum teşekkürler tavsiye için