BarBahanurTopuz Merhaba anneler ve anne adayları ben 28+2 haftalık hamileyim bu zamana kadar bebeğime doktorlar hep erkek dedi bügun ultrason daki doktor bacakları kapalı ama kıza benziyor dedi sizce erkek mi bebeğim
Nurarslan BarBahanurTopuz az once bir arkadasin yorumuna denk geldim bebek sagda ise erkek solda ise kız olurmus?sizinki ne taraftaydi💕
Edatalha BarBahanurTopuz hersey Allahtan tabi ama detaylı da da erkek çıktıysa sanmıyorum değişceğini
BarBahanurTopuz Edatalha benim içimde de hep erkek hissi var ve herşeyimi erkeğe göre aldım bugüne kadar hep erkek dediler bütün işte bacakları kapalı ama Kıza benziyor dedi
scl Saadetakgl detaylı ultrosona kaç haftalıkken girdiniz acaba? Banada ilk erkek dediler 15 haftalıkken kız dediler bende detaylıya girmek istiyoruj
Nurarslan Edatalha bebeginizi dinleyin en cok ne tarafta hareket ediyor.doktorunuz kontrollerde ne tarafiniza bakiyor?
Saadetakgl Edatalha Bugüne kadar her kontrole gittiğimde doktor hep sağ tarafımdan bakıyor. Hiç solda duruşuna denk gelmedik.
Nurarslan Edatalha ilk gebelikse gec hissedersiniz.ben ilk bebegimi hatrlamiyorum 2.bebegimi 16.hafta bu 3.bebegimide 12.haftada hissetmeye basladim💕💕