Merhaba arakadaslar heyecanla doğumu bekledigim günlerin üstünden 4.5 ay geçmiş bile zalimsin zaman:)
Guzel bir hamilelik geciriyordum bebegim gayet saglikliydi calisiyordum taki 30. Haftama kadar maalesefki 30. Haftamda kardesimi kaybetmemle hersey altüst oldu. Özel hastane takipliydim doktorum izindeydi cenazede sancılanınxa bursa sehir hastanesine gittim 5 gun kadar yatışım yapıldı ve maalesef bebegimin gelisimi durmuştu üzüntüden dolayi. Haftasini yakalayamiyordu. Bu süreçte daha iyi beslendim sık sık sehir hastanesine kintrollerime gittim 37+5 tekrar sancilaninca dogum oldugunu dusunerek hastaneye gittim ama ne suyum vardi nede yeterli sancim 2 gun normal odada yattiktan sonra artik dogumu başlatmak istediklerini soylediler ve propes fitil taktilqr bu fitil rahmi acacakti ve sonra suni sanciyla dogum baslayacakti fitili taktilar oglen 4 gibi bu surecte 2 saatte bir alttan muayene ediyolardi ama neyazikki 1 cm bile aciklik olmadi yemek yemek su icmek yataktan kalkmak yasakti surekli nts bagli yatiyordum 24 saat kalacak dediler ama gece bebegimin kalp atislari yavaslayinca cikardilar. Sabaha kadar gozumu yummadan ekrandan bebegimin kalp atışlarını dinledim. Sabah olunca doktor geldi ve tekrar fitil takmak istedigini söyledi ben istemiyorum olmuyorsa zorlamayalim sezeryan yapin diyince burasi devlet hastanesi herseyi denersek ve anne bebek riske girerse anca o zman sezeryana alirim dedi😱 benim tekrar bir gun daha bekleyecek takatim kalmadigi icin esimi aradim ve ozel hastaneye gitmek istedigimi soyleyince geldi imza atarak beni çıkardı. Tam çıkarken suyum geldi direk ozel hastaneye gidip muayene olduktan sonra hemen sezeryana alindim. Valla hic birsey anlamadim ne zman girdim nasil ciktim girmemle bebegimi bana gostermeleri bir oldu. 39+3 de dogum yaptim ama gelisim geriliginden dolayi 35 haftalik bebekle uyumlu olarak 2300 kiloda dogdu güçlü kizim.
Sagligi gayet iyiydi kuveze bile girmeden eve getirdik bir sure emmmede sorun yasadik ama onunda ustesinden geldik. Simdi 4 bucuk aylik oldu bile ayina gore gelisimi normal arayi hemen kapattik. Hem hüzünlü hem stresli bi donemden sonra kavuştum ona benimle beraber tum acıları yasadi oda. Hayat boyle birsey kizlar birgun ağlarız bir gun guleriz benim bu sene hem aci duydugum hemde en mutlu oldugum seneydi hepinize hayirli dogumlar nasip olsun evlilik yıldönümümüz gelen mucizem
31.08.2022 simayım