Pinkgold Merhaba doğum yaptıktan sonra bebeğiniz sarılık olmasın diye bebek maması verdiniz mi ? Süt gelmezse eğer göğüsten
Runevrem Pinkgold kesinlikle götürün ben götürmedim ilk gün çok geç mama aldık verdik 3. Gün geldi sütüm o halde cocugüm sarılık oldu şimdi 1 aylık daha atlatamadık
sedaa_aa Pinkgold ben ne olur ne olmaz diye götürmüştüm ama sütüm çok az da olsa geldiği için hemşireler gerek yok dedi kullanmadık. Şimdi de koymayacagım çantaya sütüm gelmemiş olursa ya da çok yetersiz olursa hemen birine aldırırım şırıngayla veririm diye düşünüyorum. Zaten hastanelerin çevresi eczane dolu bir de hastanede sütün gelmezse kendilerinde olan mamalardan da veriyorlar
Beyza038 Pinkgold oğlumda sütüm hemen gelmedi ve şekeri düşünce aceleyle eşime mama aldırdım şimdi kızıma hamileyim ve yanımda götürmeyi düşünüyorum
Pinkgold Runevrem bende yeni duydum Böyle bişeyi süt gelmezse mama ver diye ama yine emzirmeye devam et dediler soru işareti kaldı kafamda 😇
Merveofs Ben götürmedim, mama vermeyi hiç düşünmedim. İlkte çok minik minik süt geldi ama bebek göğsü kavrayıp emebildikten sonra emdikçe acayip süt geldi şükür ihtiyaç kalmadı mamaya.
Runevrem Pinkgold emzirmeye devam et süt sen emzirdikçe gelicek ben 3 gün boyunca 2 saatte bir emzirmeye calistim öyle öyle geldi
Lazz61 Pinkgold sütüm gelmesine rağmen doğum sonrası 2. Çocukta etmediği için sarılık olmuştu ve 1 gün hastanede yatmak zorunda kalmıştık. Şimdi asla öyle yapmıycam mamayı da biberonu da alıp gitcem hiç riske atamam valla. Elektrikli pompa da ayarlıycam inşaAllah sorunsuz atlatırız 🎈
Lazz61 Pinkgold ben 2. Çocuğuma humana tercih etmiştim çok araştırıp ve çokta mennun kalmıştım 10 yıl geçmesine rağmen yine aynı ürünü tercih edicem.