Pinarr-14 yagizegemom sanırım biraz da bebeğe bağlı gösterip göstermemesi sizde geç öğrenmisiniz gibi geldi bana
Elifgoktug1 Pinarr-14 ozeller erken soyluyor ilkini 11 haftada ogrendim ikinci gostermedi bagdas kuruyordu 15 te ogrendim. Ozelde. Ilkinde devlet 25 te bile galiba erkek demisti devlet biraz daha gec soyluyor
Pinarr-14 Elifgoktug1 özele gidiyorum bende ama 16 hafta bana geç gibi geldi sanki anca 16 17 haftada dedi dotorum
Elifgoktug1 Pinarr-14 yanilma olmasin diyedir belki tecrubeli doktorlar daha erken soyluyor aslinda ozelde ama 16 da daha net gorulur illa alisveris yapmak isterseniz ara renkler alabilirsiniz beyaz sari yesil turuncu gibi🥰
Pinarr-14 Elifgoktug1 evet sanırım bu yüzden sabırsız davranıyorum karşıma sürekli çok güzel bebek kıyafetleri cıkıyor ama sonucu bilmeyince birşey alamıyorum o yüzden baya hevesliyim ilk gebeliğim ❤️ çok teşekkür ederim sizede
Elifgoktug1 Pinarr-14 rica ederim🌸 inan ilkde olsa 2. 3. De olsa heyecan hep ayni 😍😍 ben 2. Bebekte 15 e kalinca ara renklerden aldim hep dayanamadim😊🙈
sevda_yldrm Pinarr-14 evet net göstermiyor 16 haftalıkken kız denildi 18 iken erkek ama net deil dediler detaylı ultrasonu bekliyorum bende