bettyx @guzelanne01_ @esmerella37 @tazecikannee banada bakar mısın? 03.03.1997 eşim 06.02.1999 kendim Sat 05.11.2022 Bu bebiş 🤭
Mire Mustafayigitvebeytugannesi ayy öğrenemedim doktor çok erken daha dedi ve böyle bir fotoğraf verdi 😂 devlette muayene oldum(ankara şehir hastanesi perinatoloji) özele gittiğimde tekrar sorar öğrenirim inşallah
Mire Mustafayigitvebeytugannesi Bakar mısınnn muayeneden çıkar çıkmaz sana geldimmm 12+1 ama bebeğimiz 1 hafta büyükmüş 13+1 daha öğrenemedim söylemediler
Mustafayigitvebeytugannesi Mire canım erkek ya erkeğe benziyor niye soylemiyolar cinsiyet anlamadım kaç haftalıksin sen
Bebegim234- Merhaba kızlar doktordan şimdi geldim. İlk hamileliyim lütfen bana da baka bilirmisiniz?. Fotoraf yeni
Mire Mustafayigitvebeytugannesi 12 haftalık oldum ikili test de yaptırdım olsun beklerim sağlıklı sıhhatli olsun da ☺️🥰 ama bugün çok heyecanlıydım ayy kalbi attığını görünce her şeyi unuttum artık risk yok denecek kadar azaldı öyle içimi paylaştım sıktıysam kusura bakma 🥰🥹