guzelanne01_ Gulshnisa son regl tarihin canım gebe kaldığın yani doktor söylüyor bunuda zaten ☺️mesala benim 27 eylül son reglım ama doktor 6 ekim gebe kaldığın tarih dedi
Prenses_18 guzelanne01_ yaa gercektenmi, gerci fark etmez saglikli olsun ama doktor kiza benzetrigi icin suan bi qarip oldum. Tesekkur ederim🥰
guzelanne01_ Prenses_18 pardon canım hesaplamadada kız ,Erkek yazdım pardon🙈Kız canım kemik yapısı kız ,kızımın ultrosunuyla aynı hatta🙈
guzelanne01_ Halmee bu resimde küçük canım ama hesaplamamda Şuankine görede erkek Hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Halmee guzelanne01_ amin insallah sagolun hesaplamada son adet mi onemli iliski gunumu acaba ben size son adet soylemistim
Halmee guzelanne01_ yok canim son adetten soyluyor oda ckk tesekkurller rabbim herkezin gonlune gore versin saglikli evlatlar nasib eylesin insallah
2023Mucizem guzelanne01_ bana doktor 2 gün falan gec demişti yani 20 eylül ya 22 eylül dalan demişti oyle olursa farklı mı olur
Ayrum https://mutluresim.com/images/2023/01/07/duZw0.jpg. Kızlar benimde söyleyin tahmin eden olabilir mi