Mericylmz Kızlar 12 haftalık hamileyim fetal dna test yaptırdık pazartesi sonuç çıkıcak hep bi korku hali var bebek iyi mi iyi besleniyormuyum sorun var mı siz nasılsınız
arirangg Mericylmz Benim de ilk bebeğimin kalbi durdu. O yüzden ben de aynıyım. Kalbi atıyor mu diye hep korku içindeyim. Fetal dna’yı kaç liraya yaptırdınız
Nmhrkl Mericylmz hiç korkmayın tevekkül edin. Ne zaman korku düşse yüreğinize hep salavat getirin . Elinizi karnınıza koyun bebisinizi sevin gelecek güzel gunleri hayal edin korkmayın bereketiyle rizkiyla güzelliğiyle gelecek inşallah bebişiniz ❤️🌸
Yasminella- Mericylmz bendede oldu bu emin olun çok normal. Nefes çalışması iyi geldi bana karın nefesi veya diyafram nefesi diye aratın youtubedan çok iyi geliyor bu endişelere
1998-1993 Mericylmz canım nerde yaptırdın bende istiyorum ama heryerde çok pahalı sen hangi yerde yaptırdın acaba
Mericylmz semaa_ evet az önce geldik hastaneden bütün sonuçlar temiz çıktı çok şükür cinsiyetimizde belli oldu kızımız geliyor 🍀
semaa_ Mericylmz yaa maşaallah ne güselll rabbim bize de nasip etsin😍 sağlıkla gelsin yavrularımız peki ultrasonda görebildiniz mi yoksa sonuçlardan mi öğrendiniz cinsiyeti
Mericylmz semaa_ sonuçlarda çıkmıştı da biz anlayamadım tabi dün yollamışlardı maille doktora giden sonuç başkaymış direk o söyledi 😂 ulturasonda da baktık sağlıklı şükür
Udu Mericylmz dogurana kadar gecmeyecek bisey o 31 haftalik olduk hala her kontrol oncesi insallah iyidir diye tedirginlik yaşıyorum annelik işte 🥹