HD1- Başıma gelen bir şey olarak size bilgi olsun diye paylaşmak istiyorum. Son bi haftadır sağ karın kısmında çok şiddetli ağrılar hissediyordum başta gaz sancısı sandim ama onun bu kadar uzun süreceğini sanmadim. Sonrasında geçer diye bekledim. Gün geçtikçe daha da arttı. Daha fazla dayanamadım. Gece vakti üç hastane gezdim. İlk gittiğim hastane rahimde kasılmalar olduğunu ve erken doğum olabileceğini söyledi daha 21+5teydim bide yani. Direk yatış için başka hastaneye yönlendirdi. İkinci hastane riskli gebeler için uzman doktor olmadığı icin oda başka bir hastaneye yönlendirdi. Son gittiğim hastanede daha iyi muayene edildim. Alttan ve karından usg ve çatı muayesi yapıldı ama herhangi bir açık sorun çıkmadı. Taş düşürme olabilir dedi. Kendi çabalarımla ve ilk doktorun dedigi şey kafama yattı rahim kasılmaları. Gerçekten de yaşayan varsa Braxton Hicks kasilmasi yalancı kasılma da denilebilir özellikle bu haftalarda görünmesi normalmiş. Cok feci bir ağrı ama yaşayan varsa şimdiden büyük geçmiş olsun. Şuanda 22+1 olduk..
11115 HD1- geçmiş olsun canım,bende çok erken yalancı kasılmalara başladım, doktor erken gelecek dedi, şimdi 39 haftaya yaklaşdıq, hala doğum yok, şimdi doğurmak için her şey yapıyorum ama oğlum gelmek istemiyor😄
nur34_ HD1- canim bende 3 gundur siddetli agri yasiyorum internetten baktik dedigin gibi yalanci kasilma denildi buranin aciklama bolumundede aynisi yaziyordu ama oyle boyle degil iki buklum oldum o sira
mucizem___ HD1- aynı sag köşede benim de cok agrım var vajinal bölgemde acıma yürürken Cok acıyor penguen gibi yürüyorum acıdan şuan da sag bacagıma vurmuş durumda bacagım kasılıyor tam üst bölgeden 17+1 im randevum haftaya cuma Cok şiddetli olursa dayanamazsam acile giderim diyorum ama bilmiyorum şimdi mi gitmem lazım
Bfmom 11115 benimde oluyor ağrılarım doktora sorucam ama size doktor erken gelecek dediğinde dikkat etmeniz gereken şeyler falan soyledi mi.? Normal hamileliginize devam mı ettiniz ?
HD1- nur34_ hararet etmek resmen işkence gibiydi. Sadece sol tarafıma yatabiliyordum nefes almak bile guclesmisti şimdi yeni yeni iyi oluyorum cidden dayanılacak gibi değildi. Bol bol geçmiş olsun ⚘️🙏
nur34_ HD1- sagol cnm sanada benimki gunduzleri oluyor genellikle gunde bir kac kez hatta dun aksam bu konuyu konusuyordk biriyle burda suan 24+3 haftaligim bu haftalarda olmaz fln dedi o arkadas
HD1- nur34_ gittiğim doktorda ilk doktorda sancı kasılmalar çıktı serum ve bi iki ilacla durum düzeliyor dedi ama gittiğim diğer doktorda vermediler. Sadece suan ağrısının geçmesini bekliyorum:/
HD1- mucizem___ rahim büyüdüğü için kasılma oluyor sağ sol köşeye vuruyor. Doktora gitmede fayda var. Bende sadece sağ karın boşluğunda ağrı vardı şiddetli rahimde de ara ara kasılmalar oluyordu ağrısı gerçekten çok kötü şuanda bile sürüyor;/
11115 Bfmom hiç bişey demedi normal devam etdim, gezdim, stresden uzak ol dedi kasılmaları tetikliyor, başqa bişey yapmadım, hep doğurucam diye bekledim, ama hala bişey yok