Cagri Bence hediye için ayırdığınız bütçe ne kadarsa para olarak verin hediyeden çok daha faZla işe yarıyor 😂
zehratt Cagri ya o parayı verdiğin zaman az görünüyor ama hediye aldığında daha büyük görünüyor bence. En iyisi mama sandalyesi almak galiba☺️
Kmercer zehratt oyun halısı, eğer yoksa dönence güzel olur ama ayırdığınız bütçe karşılığı kadar para verseniz de çok makbule geçer sanki ☺️
Azrazerin zehratt https://www.e-bebek.com/baby-plus-diny-oyuncakli-ayakli-bebek-mama-sandalyesi-p-byp-564789/ Ben aldığımda 60 tı 80 olmuş cnm ama yine alınabilri yani
zehratt Azrazerin bende bu mama sandalyesini düşünüyordum. Nasıl memnunmusunuz? Birde önündeki masa kalkıyormu? Takılıp çıkarılıyor mu?
Azrazerin zehratt evet çıkıyor memnunum ama ayaklandıysa çocuğunuz yalnız bırakamazsınız içinde ben şahsen güvenemiyorum düşer diye çok ağır bişey değil sabit duruyo ama çocuk ağırlığını yana verse düşer ama çok şükür şimdiye kadar öyle bişey olmadı
Azrazerin zehratt yürüteçte alabilirsin eğer sana uygun gelmezse 35 liraya bile yürüteç var yanına bir takımda alırsın yeterli olur daha uygun ve gösteeişli bişi aklıma gelmiyor
Brvntncy Azrazerin haklısınz . bende bu durumdan dolayı salıncaklı mama sandAlyesnden aldm bebegime ben bile otursam teprenmez o derece yani 😂 üstünde güneşlikte var balkondada rahatlkla kullanabilir 🤗
Arnes Bebeğe bi çeyrek alın imkanınız varsa. Yoksada mama sandalyesi anneye de şık bi pijama takımı olabilir 🤗 pijamayı kim sevmez ki... ama dediğim gibi bunlar bi çeyrek parası eder. Çeyrek alın gitsin. Her zaman en güzel hediye altındır 👌🏻😉