Asliiiiiiiiii42 Arkadaşlar en son 2020 de bu uygulamayı kullanıyordum. Dün hamile olduğumu öğrendim yine yine yeniden aranızdayım Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Asliiiiiiiiii42 papatya-0 Rabbim hepimizin sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Allah razı olsun
Belinay_AliEge Hoşgeldinnnn bende 2020 Ağustos ayında ilk kızımı doğurdum. 2022 temmuz ayında tekrar geldim 🤭🥰 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❣️
Asliiiiiiiiii42 papatya-0 benim rahim kenarında sol bacağımın bitiminde bir agrı var normal mı ki sanki zorlamış gibi enfeksiyon mu var bilemedim Rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah size de
papatya-0 Asliiiiiiiiii42 bilmiyorum hiç kuzum amin canım benimde kahverengi pembe sulu akıntım oldu belim ağrıyor bide umarım bebiş yerlesiyordur 🥲🙏
Lasvinia Asliiiiiiiiii42 hosgeldin canım. Bende 2020 de bu uygulamayı kullanıyordum. Bem de yeni katıldım sayılır. 3. Ayimiza girdik şükür Rabbım sağlıkla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🥰