Bahar54 Serensezgi iste eger hareketli iseniz hissedilmemesi normal diyorlar. Amniyon sivisi icinde sallandiklari icin uyuyolarmis :)
EmelBG Serensezgi Tatlım normel zaten her bebek uzanınca haraket eder .Rahatlayınca yani ,vücut ayaktayken sallanıyorlar haliyle tosbikler .Bi 34 haftalara gel dürtmeleri oluyor bazı bazı tekme gibi 😂🙈🙈🙈
Aliceindunyasi Serensezgi bizde 32 haftalığız bizimki işte çoşuyo resmen hep oturuyorum işte sıkışıyo heralde yada sevmiyo işi diye düşünüyorum 😃
Fbd Serensezgi bende de öyle canım iş yerinde 1 saat yemek molamda oturuyorum hissedeyim diye uzanıyorum yok oynamıyor 😑
ATC Serensezgi canım bende bazen ayaktayken hissetmiyorum bazen şok şiddetli vurursa hissediyorum o kadar uzanınca içeriyi 56 ya veriyor karıştırıyor 😂
Baharonder Serensezgi 30 haftaligiz yemekde muhabbet ederken bir vuruyor bazen ansizin hik dikye kaliyorum resmen insanin gulesi geliyor valla cok guzel tabi isde her an hissedilmiyor saglam vurmadikca 🙃
Mervisss Çok normal benim oğlum sağolsun işte hiç hareket etmeden uyurdu😊😊 eve gelip ayakları uzatıp yatar yatmaz başlardı kıpırdamaya.. korkma yani