Baymehal Kızlar bazen klavyem açılmıyor veya sesli harfler kullanılmıyor artık çok sinir oldum post açıyım dedim belki telefonumda sıkıntı vardır ama başka uygulamalrda yok böyle bir şey sizde de oluyor mu
Tubatgn Baymehal Sevgili annemiz telefonunuz android işletim sistemi ise uygulama verilerini sıfırlayıp tekrar giriş yapıp birde öyle dener misiniz?🌺
Semilk05 Baymehal ayyy evet bende bu postu 1 hafta önce acıcaktım vazgeçtim telefonla ilgili sıkıntıdır diye ama başka hiç bir şeyde olmuyor burda yazarken yorum yaparken harfler donuyor sesler birbirine giriyor felan
Baymehal Kelebekk-0307 şuan da bile oldu o kadar yazıyorum pat gidiyor geri gelmiyor uygulamadan çıkınca düzeliyor 2-3 dkka sonra aynı sorun
Binnur-cam Baymehal benimde oluyo bazen 10 kere girip çıkıyorum bu seferde yazacağım post kayboluyor sinir oluyorum
Binnur-cam Baymehal aynısı bizdede var işte kestirmeden gidiyo demek istemiştim detaylı yazamadım giderse diye 🤣
bebekveannesiii Baymehal bendee valla bı yorum yapcam yapamıyorum geri girip çıkınca da post kayboluyor 😐
Tucemsiiii Baymehal offf evet bir ara çok fazla oluyordu artık cevap vermek gelmiyordu içimden yani çünkü işkence çekiyordum yazıcam diye. Arada yine oluyor tuş kilidini kapatıp açıyorum düzeliyor
ArvenMom Baymehal sürekli bu sorunu yaşıyorum android verilerini sıfırladım 2 gün iyi oldu şuan yine aynı harfler gidiyor klavye kayboluyo tam yazının ortasında aşırı sinirim bozuluyo girip çıkmadan düzelmiyor da
Baymehal ArvenMom harfler gitmiyor bende emoji gidiyor sesli harfler yazlmyor ve hala dzelmedi 2 gnddr bu post var