en_guzel_emanetlerim esmerella37 kız hani kızdı 🤣🤣 kız kız kız dedin o kadar sevindirdin beni oldu mu şimdi sen yanlış ultrason çektin bidaha çek ultrasonu iyi bak bakayım belki yanlis gordun bak bak
Mustafayigitvebeytugannesi aysenur-1998 canım sana geçen gün de kız demiştim şimdi de kız daha öğrenemedin mi 🥰
aysenur-1998 Mustafayigitvebeytugannesi ya hayır ya doktorum 16 veya 17. hafta dedi söylicem dedi ısrarla söylemiyor bir ay sonra gel dedi bugün gittim 17. haftaya kabul ediyor yani 17. hafta öğreneceğim ne yazıkki daha bir ayım var önümüzde diyebilirim bugün ikili tarama testinin sonuçlarını aldım çok şükür Allah temiz çıktı 🥰🤗
Mustafayigitvebeytugannesi aysenur-1998 iyi çok şükür canım. Öğrenince haber verirsin merak ettim bende 😊
en_guzel_emanetlerim esmerella37 hah şimdi oldu tamam 😂😂 tahminlerle mutlu oluyorum surda bozma keyfimi dün doktor ense kalınlığından süphelendi detaylı ultrason çekti erkek dedi iki kere inceledi kurcaladı yine erkek dedi daha erke n ama değişir heralde daha çok
Mimomi @esmerella37 @Mustafayigitvebeytugannesi merhaba kızlar😇 rica etsem benim içinde tahminde bulunur musunuz?
Mimomi Mustafayigitvebeytugannesi Çok teşekkürler, bende öyle hissediyorum 🥰🙈 kafa yapısından, kese şeklinden yada nub teorisinden mi tahminde bulunuyorsunuz?