Yalinn8 Nrtn ben 5 te ogrendim zaten, 5 ten 10 a kadar falan kullandim sonra bulantimi tetikledi gibi düşündüğüm icin dr dan kesmesini istedim kesti zaten o aşmadan sonra yazdigi vitaminler de folik iceriyordu, Efa mom ve Side fer,18 deyim bunlara devam
Nrtn Muhammedamine bende kullanıyorum 8 haftalık gebeyim ama doktorum iki günde bi içmemi söyledi bu şekilde kullanan var mı
Hayalvemasal00 Nrtn bnde hergün iciyodum canim neden oyle bisey dediki dr. Bi arkadasimda diyordu bana vitamin habi falan onermedi. Dr demis senin vitaminin tam ilac kullanmana gerek yok. Ilginc yani bnde sasirdim sonucta bebek büyüdükçe senden vitamin aliyor ve senin enerjin azaliyor
moms06 Muhammedamine bende imom kullanıyorum ama kullanmak istemiyorum belki kokmuyordur ama bana kokuyor geliyor ya üç aydan sonra bir şey kullanmasak olmazmi? Doktoruma soracağım 😢
Durununannesi80 Muhammedamine banada ferrum verdi ve decavit ama folik ait ferrumdaa bulunuyo içme dedi folik asiti
Bsrakzmn Muhammedamine Decavit bugün başladım ama hapı içtim çok miğdem bulanmaya başladı sizde de olmuş muydu bu durum🤷🏼♀️
Muhammedamine moms06 evet kokuyor ama bebeğin zihinsel gelişimi için çok önmli canım balık yağı içeriyor ben bırakmam
Nrtn moms06 benim de kafam çok karişti herkes öyle diyo günlük içilmesi gerek acaba günlüğe çıkarsam mı
Muhammedamine Durununannesi80 ben folik asiti ilk üç ay içtim sadece bu saydıklarıma 20. Haftada başladım folik asit içmiyordum . Decavitn içinde folik asir günlük almamız gereken doz yok az var ferrum fort demir sadece demir içinde başka vitamin yok
Bsrakzmn Decavit bugün başladım ama hapı içtim çok miğdem bulanmaya başladı sizde de olmuş muydu bu durum🤷🏼♀️
Muhammedamine Bsrakzmn haftanıza bağlı ben 20. Haftada başladım miğde bulantılarım olmadı ama benim zaten hap içmekte zorlanma gbi bir huyum yok 🤷♀️
Yalinn8 Bsrakzmn folicade, zaten 8 den 16 ya kadar fena kustum, net bilmiyorum tabii ama o zamanlar tetikledigini dusundum