Aycasusam Merhaba, 12 haftalık gebeyim doktorumun önerisi ile genetik tarama testi yaptırmak istiyorum testin adı eurofins ninalia 5 daha önce yaptıran oldu mu acaba fiyatı ne kadar testin biliyor musunuz? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
user4834 Aycasusam ben de Eurofins e yaptırdım çok da memnun kaldım en kapsamlı olanını yaptırmıştım.bana söylenenden cpk daha erken geldı sonuçlar.6 bin kusurdu yanılmıyorsam ağustosta
user4834 Aycasusam dilerseniz size Elif Hnmın numarasını vereyim eurofinsten .belki beni referans gosterırseniz biraz fiyattta da indirim yapar ,tatlı bi Kadın
user4834 Didemcann yani tüm Hastalıkları tarayan bi test yok zaten mümkün değil .bu testler en sık karşılaşılan kromozomal hastalıklarla, duplıkasyon ve delesyonlara bakıyor .bizimkisi eurofins genomwide idi yani en kapsamlı olanı .sanırım 350-400euro arası bi şey ödedik .bu kadar kapsamlı taratma sebebimiz bi önceki gebeliğim down sendromlu idi ve kürtajla gebeliği sonlandırdık
Aycasusam Evet doktorum da genetik için en detaylıyı önerdi fiyat olarak da 8450 tl dedi açıkcası yaptıracağım aklımda soru kalsın istemiyorum