Merhaba kızlar. Hastaneden randevuyu aldım ama erken gelmelisiniz dediler tamam hemşirelerle görüştüm randevu saatinden önce doktorla da bana barkod yazdı numune kabule de gönderdi orası şekeri de aldırdı birime gönderdi. Birimdeki adam demesin mi senin geleceğinden benim haberim yok 8.30da burda olacaktın e dedim zaten hastanedeydim o saatte ama beni nasıl yonlendirdilerse öyle davrandım. Dün ne yedin mesela vs dedi ben sadece aç gelmem gerektiğini bildiğimden kahvaltı etmeden geldim 1 gibi falan yedim en son ama adama korkudan 11 dedim. Binbir rezillikle geldim çünkü bir de eskiden bir saat sonra kan alıp sonuç çıkınca bilgilendirip gönderiyorlardı şimdi 75 mglik 9.40da kan aldı içtim mesela 10.40 ve 11.40 da yine alacak hala aç beklicem o aralarda kayınvalidem yakın onda dururum dedim bir yere kimildayamazsin dedi bulantı tansiyon vs olabilirmiş oturdum bir köşeye bekliyorum ama 12de çikolata yedim bir paket mesela korkudan söyleyemiyorum adama bir daha gelemem saatlerce burda durucam ayarlayamam da iş durumumdan dolayı, ilk çocukta sadece aç gel dediler gittim hallettiler tamam bunda geç saate kadar yemiş olmam sıkıntı olur mu sizce 🥲 (12 civarı 50 gr çikolata 1 civarı yarım bardak süt)