yesimkolglu35 Arkadaşlar 19+4 haftalık hamileyim hamileliğim boyunca gece ve gündüz çok sık idrara çıkıyorum geceleri WC çıkmaktan uykum çok bölünüyor ve uykusuz kalıyorum bu durumu yasıyan varmı ?
Minik_annee yesimkolglu35 beeen 23+1 oldum sanki daha da arttı gibi geliyor geceleri en az üç kez kalkıyorum lavaboya 🙄
Feyza4 yesimkolglu35 bende çok fazla kalkıyordum bi kaç gündür 3, 4 gibi yemek yiyorum sonrasında belki çayın yanına bişeyler hem midem hem mesanem rahat etti 3 gecedir bir kere fln kalktım🤷♀️
_sevdatsn yesimkolglu35 çok normal canım bunlar endişelenme daha sık çıkacağın zamanlarda olucak 🥰☺️ tuvaletten çıktığın gibi birdaha girdiğin zamanlar olucak 😂 sinir bozucu bir durum ama öyle😇
FatosNazim53 yesimkolglu35 ben 23+5 teyim. Artık rutine bağladım yani vücut alıştı gerçekten. Gece 5 kere tuvalete kalkmak mahfediyor. Napcaz bilmiyorum 😔
ilknur53 Valla canım 33 haftalık hamileyim hala daha çıkıyorum WC bunun bir çözümü yok idarrini vs tutma gibi yaparsan da enfeksiyon olur bunun bir çaresi yok galiba
Feyza4 Feyza4 mide yanması çok yaşıyordum 17+6 hala mide bulantısı yaşıyorum bi kaç gündür iyiyim erken yiyip uyumadan önce bağırsak ve mesane rahatlıyor gece bi kaç defa anca kaldırıyor zararlı mı bilmiyorum ama rahat ettim
yesimkolglu35 Yani gece 3 kez çıksam yine şükretcem 😂 birsürü test yaptırdım hepsi normal çıktı en son ürolojiye falan gitmeyi düşünüyorum 🤨
Feyza4 yesimkolglu35 etmiyorum zaten mide bulantısından duramıyordum iştahım kesilmişti azar azar yiyorum akşamda kuru yemiş fln yiyorum kesmiyorum yemegi acıkırsam yiyorum yine ama aç hissetmiyorum ve midem çok rahat istifra bile etmedim kaç gündür 🥰🥺
yesimkolglu35 Ben bu durumdan endişeliydim bir sorun mu var diye ilk gebelik olunca malesef tecrübede olmuyor 😁 teşekkürler yorumlarınız için 🙏
Papatyaa_01 yesimkolglu35 gece 1 veya 2 kere wc uyanıyorum. Akşamları ilaç hariç su içmiyorum. Çünkü çay içiyorum meyve yiyorum bide su içsem wcden çıkmam heralde :)