Birmelekanfnesii elvinimmm yaa ne güzel darısı bana özellikle yuzunu göstermesi için bişi yedin içtin mi bazen göstermiyor Muş yaa cikolata falan işe yarar mı acaba
Twinstoddlermom Arel ve Aras 33. haftaya girdi 🐣🐣🍍🍍ödem tutmaya başladım, tuzsuz şekersiz beslenmeye başladım o yüzden sizlerde de aynı sorun oluyor mu bu haftalarda 🤔🌸
Neslihan5521 9+2 hiçbir belirti yok kusma bulantı sadece bir kere tavuktan tiksindim şuan da balıktan tiksindim ama geçiçi birkaç güne anlatırım inşallah balığıda onun dışında karnımız büyümeye başladı belli ediyor balım kendini biraz erken başladı ama olsun 😍🥰😇
2023annesi 2bebe1anne_ ya gerçekten mi inşallah çok mutlu oldum şuan azaldı zaten ilk zamanlar gibi değil ama çok kafama takıyorum taktıkça daha çok oluyodu
2bebe1anne_ 2023annesi kafanıza takmayın vücudumuzun hamileliğe adaptasyon sürecinde olabiliyormuş böyle birşey
tgcebl selvi8900 Bu gece 32 haftayı bitir EsenCebeci 32 hafta biticek benimde çok iyi gidiyordu son 1 haftadır inanılmaz zorlanmaya başladım ağırlaştım,bu haftalardan itibaren zor geçicek gibi çoğu gitti azı kaldı sağlıkla kavuşalımda sabredicez artık 🤲🤲☺️
Brck0303 tgcebl bn gitmedim daha büyük ihtimalle bana da yasak koyacak çünkü kafası aşağıda ve ağrılarım var ara ara şiddeti artıyor 28 de dönmüştü zaten hazırlıklı ol diyordu doguracam herhalde diye her gün bekliyorm aha geldi aha gelici diye o kadar şiddetli ki hatta uyutmuyordu bile 2 gündür uyuyorum biraz yine
Esraggbkn selvi8900 24+3 olduk oğlumla☺️ henüz aşırı hissetmiyorm pıt pıt hissediyorum ama doktoruma sordugumda normal demisti :)
Gurcugul Ben de 33 haftalık oldum şuan sizin bebeğinizin kilosu ne kadar benim 2 hafta geriden geliyor Zzekiye