rachelgreenn Kalbiimde2can çok stresliyim hocam ne yapacağımı bilmiyorum bir düşüğüm var sürekli acaba bebeğim sağlıklı mı kalbi hala atıyor mu diye düşünüyorum. Bulantım çok azaldı kalmadı bile denebilir göğüslerim hassas taş gibiler. Bende bu şekilde sizde nasıl🥰
Kalbiimde2can rachelgreenn Hic negatif düsünme olumlu düsün canim😊 Bende gögüslerim hassas mide bulantisi bel agrisi bakalim nezaman düzelecek diye bekliyorum🤭
Anneadayi0404 rachelgreenn yeminle bende hergün aynı düşünceyleyim sürekli acaba kalbi atıyor mu sağlıklı mı düşüncesindeyim her kontrolümde ödüm kopuyor anlayacağın
bademli_puding Anneadayi0404 ne doğuyor içine benim ilk hamileliğim de kız hissettim hatta cinsiyeti öğrenmeden pembe patik toka falan almıştım herkes bana alma ya erkek olursa falan erkek senesi bu sene desede yok dedin benim kızım olacak öylede oldu şimdide hissettim erkek olacağını beşiktaşlı zıbın aldım oğlum olacak 😅
Anneadayi0404 bademli_puding hadiya ne güzel inşallah benimde öyle olur hissettiğim gibi tabi hayırlı ve sağlıklı olsunda 🙏🏻🙏🏻😍
Anneadayi0404 bademli_puding nedense erkek hissediyorum bilmiyorum ilk gebeliğim ama öyle bir his doğmuş içime hiç koz düşünmüyorum nedense 😅
efeninannesiii_ selvi8900 28 haftalığız artık hareketlerini daha az hissediyorum 25.haftada tavan yapmıştı hareketleri 😢
Anneadayi0404 bademli_puding bende çok merak ediyorum ama daha küçük öğrenince yazıcam daha 11+2 yim 😂
Anneadayi0404 bademli_puding kız ama ondan önce bazı kördüğüm durumlar var karnımda batma gibi şeyler oluyor ve iki seferdir kahverengi akıntı oluyor korkuyorum çok normal mi
bademli_puding Anneadayi0404 bazıları 12. Hafta da öğreniyor inşallah sende öğrenirsin haber et bende merak ettim erkek sene bu sene ama bilemedim 😅
Pnrust Ahsen42 kasıklarımı sanki bıçakla kesiyorlar gibiydi ne oturabilir ne ayakta durabildim ağlayarak sezeryana alın dedim ama acılmam coktu ve artık dogum basladi dediler dogum kolay bir süreç değil acıdan saçlarımı koparmışım farkında bile değilim Allah kolay doğum nasip etsin
Bendiyebirii Iyi aksamlar kızlar en son 8 haftalikken doktora gittim şuan 10+3 doktora gitmedim daha 12.haftada gel dedi benim gibi 1 ay süre veren oldu mu doktoru birde çok merak ediyorum bebeğim iyi mi diye ilk gebeligim ondan endişeliyim
Anneadayi0404 Bendiyebirii genelde her hafta ya da iki haftada bir kontrole gel diyor doktor belki senin durumun iyidir diye çağırmamıştır ama bazen bana muane yok desede illaki her hafta gidiyorum çünkü hep bir korku var içimde belki ondandır