elvinimmm Birmelekanfnesii hic bisi yemedim eli her gittigimde yuzunde oluyodu doktorum alışmış hangi tarafimdaysa o tarafa dogru beni dönduruyo yuzunu daha net gorebiliyoz o şekilde
rachelgreenn Kalbiimde2can çok stresliyim hocam ne yapacağımı bilmiyorum bir düşüğüm var sürekli acaba bebeğim sağlıklı mı kalbi hala atıyor mu diye düşünüyorum. Bulantım çok azaldı kalmadı bile denebilir göğüslerim hassas taş gibiler. Bende bu şekilde sizde nasıl🥰
_Ceyda_ Mucizem2931 14+3 ☺️Salı günü 15 haftalık olucaz belki o zaman cinsiyetini gösterir . Sizin belli mi ?🧚♀️
elvinimmm Meryem_duzen benim doktorum 24.haftaya kadar ayarla hangi gun ıstıyosan randevu al bakalim dedi ben 23+3 olark gunum musaaitti bu sekilde gittim
Guler29 Sabah 11 haftalik olucaz ,2ci hamileliyim ,6 yasi olacak oglum var,cok sey yiyemiyorum ,gunun cok zamanini uzaniyorum oylece ,halsiz durumlar,hayata sonmus biri gibiyim >!!<
yagmur089 selvi8900 inşallah bizde 00:00 da 19 oluyoruz kızımla inşallah şükür durumu iyi oglumda cok gec ogrendim cinsiyetini insatci oglum halada ayni inatci kizim hemn gösterdi kendini 13 cu haftada sdece tekmelerini hissediyorum bazen guclu vuruyor minik kizim suan daha gezinmesini fln hissetmiyorum ama ilerleyen zmnlarda hissederim inşallah
CmreKsidar selvi8900 26+5 ❤️ Aşırı hareketli değil benim bebiş geceleri uyuyamıyorum ama hareketlerinden değil kramplardan beni hiç hareketleriyle gece uyandırmadı normal mi