41+6 sonunda epiduralsiz suni sancısız normal doğum hikayem normalde yazmayı düşünmüyodum ama belki birine benim yaptıklarımda yardımcı olur diye yazmak istedim hep normal doğum istiyodum Allahtan doktorum 5 ocak ne olursa olsun yatış vermişdi suniyle olur olmssa sezaryan yapıcaz mecbur demişti çocuk kakasını yapabilir içerde diye 3 ocakda artık iyice sitres oldum suniye dayanamıcam diye düşünüp sezaryan olurum diye düşündüğüm için 3 ocakda çıkmadığım kadar merdiven çıktım pilates topundan inmedim inşikak suresini okudum ismi azam duasını dinledim meryem ana otu almışdım meryem suresi okuyup suyun içine attım rabbime tevekkül ettim artık beklemeye başladım salı günü o akşam yine ağrılarım vardı ama yalancı sancıydı çarşamba günü gece 4 30 da ağrıyla uyandım ama şiddetli değildi tuvalete gittim çıktım su geliyo ama küçük tuvaltimi yapar gibi ben tuvaletimi tutamadğımı sandım baktım hala şarıl şarıl su geliyo hemen eşimi uyandırdım duşa girdim acil bi şekilde çok suyum gidiyo diye panik yaptım hemen hastaneye gittim ve 5.30 da sancım başlamşdı normalde 5 dkka da bir 10 dkka da bir girmesi gerek sancılar bende 2 dkka da bir sancı giriyodu gittiğimde 3 cm açılma vardı o sancıları çekmek aslaa kolay değil kolay dersem yalan söylemiş olurum ama hep rabbimden yardım istedim bağırsamda,uzun oldu biraz ama hızlı bi şekilde saat 9 za doğru 1 dkka da 2 sancı giriyodu ben kendimi yerden attım nolur beni sezaryana alın daynamıyorum diye tabi 8 cm açıklık olmuş baktıklarında ebeler okadar çok destek oldularki benle beraber yere oturup kalktılar onların desteği olmsa çok daha zor olurdu tabi beni dinlemediler eşime yalvarıyorum oda beni gördükce ağlasa bile 1 saat daha acı çekiceksin nolur dayan okadar sancı çektin boşa gitmesin nolur diye yalvrdığını hatırlıyorum 10 da beni çatala aldılar 10 cm açıklık olmuş sancılarım çok kısa sürede girdiği için açılmam çok hızlı oldu suni sancı taktılar doğum sırasında ıkınmam gitmesin diye ebelerin desteğiyle doktorumun anlayışıyla 10 :35 geçe 5 buçuk saat kendi sancımla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür hiç bitmicek gibi o an ölüyomuş gibi gelsede doğdukdan sonraki rahatlamayı anlatmaya kelimeler yetmez bebeğimde şuan biraz enfeksiyon var benden geçtiği için ama çok yüksekdeğil elhamdulillah bi kaç gün hastaneye yatış verdiler onla bir evime gelemesmde görmeye gidiyorum yeterki iyi olsun bunu okuyan kardeşlerimden bebeğime şifa niyetine bir fatiha okumanızı istiyorum Rabbim tüm doğum yapıcak kardeşlerimede bir avazda doğurmalarını nasip etsin