A_syma Ensinacar Pazartesi zamli muayene oldum. Ama dogumun zammi belli degildi. Bugun gidince yine soracagim
-Muallime- Ensinacar Benim de 3 ocakta kontrolüm vardı Önder Ercan Bey’e.Muayene ücreti 250 tl iken 350 tl olmuş 🙄🙄🤔
Ensinacar A_syma Hım anladım canım benim dogumum şubat sonu inşallah vaktinde gelirse 5000 bindi zatn ne kadr olduysa artık doğum
A_syma Ensinacar Bugün sorunca yazayim canim. fark yok iki hastane arasinda. Doktorlarin degisiyor fiyatlari tabi ama ortalama kac arttigini ogrenmis olursunuz sizde 🌸
A_syma Ensinacar Insallah :) Amin cumlemizi insallah 37+2yim ben 🌸 geldi gelecek 😂 zamdan önce gelmeye yeltendide
A_syma Nis Ensinacar Ebe normal dogum 4500 Doktor normal dogum 9000 Doktor sezeryan 6500 Guncel fiyat kizlar 🥴
Nis A_syma haber bekliyoruz canm normal doguma ebe girerse onuda sorarmsn ben il dısından gelecegm icin bilgi alamıyorum suan
Nis A_syma yuh ben sok 3 bindi ocaktan önce 🫣 ben 4 sene önce 500₺ ebe dogm yaptrdı acıyı ceken biz valla frsatcılar baska dicek bise yok takacakları bi suni bide alttan dikis 4000 bin oynuyo
Ensinacar A_syma zamanlanmadan önce 5bin di sezeryan şimdi 6bucuksa eğer sular akademi orda yaptırırım doğumumu