nutellaningizlitarifiyim Uyandığımda çamaşırım az miktarda ıslaktı tuvaletten sonra bacaklarımdan sızında şeklinde su akmaya başladı ama çok değil durup durup akıyor emin olamadım çok minik pembemsi leke vardı yardımcı olur musunuz sancı ağrı hiç bi şey yok
Selmaak nutellaningizlitarifiyim suyunuz geliyor bi hastaneye gidin güzel Kolay bir doğum olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Fatmapelit12345 nutellaningizlitarifiyim Bende su olduğu kanaatindeyim evde beklemeyin böyle durumlarda
berceste5155 nutellaningizlitarifiyim belki sancın hiç gelmeyecek benimde aynı şey başıma geldi iki saat saat sancım gelmeyince suni sancıyla doğum yaptım
baby3_ nutellaningizlitarifiyim burda gören mesaj atanın fikriyle mi doktora gideceksiniz hayret valla
nutellaningizlitarifiyim A_syma sancı olmadığı için ve su az geldiği için evde beklesem biraz problem olur mu acaba hastane evimin tam karşısında 5 dk bile değil
A_syma nutellaningizlitarifiyim Su hepsinden onemli canim. Eger susuz kalirsa bebeginiz riskli. Yakinmis zaten. Tedbir sizden takdir Allahtan. 🌸 eve gonderirlerse beklersiniz. En azindan iciniz rahat eder
Degisikkullanici nutellaningizlitarifiyim su geldiği zaman hastaneye gitmek gerekir ama bir banyo yapacak kadar vaktiniz var eğer suyunuzsa zaten suni sancı ile başlatılır doğum hayırlısı olsun inşalalh hakkınızda
nutellaningizlitarifiyim Ebelik Degisikkullanici A_syma Selmaak Fatmapelit12345 berceste5155 momyy__ Hastanedeyim nstye bağlandım doktorum direk doğumhaneye çık dedi teşekkür ederim cevaplarınız için 🥰 dua edin arkadaşlar su gibi olsun inşallah doğumum 🫶🏼😍🤲🏻🥹
Ebelik nutellaningizlitarifiyim benim doğum da öyle olmuştur canım aynı şekilde hastaneye gittim hemen sancı mi orda çektim 8 saat sonra doğum yaptım bence git hastaneye
Yldzhra nutellaningizlitarifiyim çok güzel bir doğumun olur inşllah hayırlı cuma günün de bir avazda kucağına al canım
Ydz nutellaningizlitarifiyim tek avazda kucagınıza alırsınız inşallah rabbim kolay getirsin🤲 kaç haftalıktınız bu arada ve ilk gebelik mi
nutellaningizlitarifiyim Yldzhra A_syma Allah razı olsun inşallah tüm hamile arkadaşlara Rabbim kolaylık versin 🤲🏼🥰
nutellaningizlitarifiyim Ydz Allah razı olsun evet ilk gebelik dün çatı muayenesi oldum bugün suyum geldi 38+3 🥰