glnr_21 Kızlar 35+3 haftalığım bi hafta oldu bence kaşınıyoruz ama bacaklarım kollarım sabaha kadar karnım heleki sürekli krem sürüyorum yok gece uyanığım sürekli kendimi kaşıyorum artık sinirlerim bozuldu neden yani normal öi
Sedaknr glnr_21 evde başkaları da kaşınıyor mu bebeğim. Uyuz olmuş olabilirsiniz bi ciddiyete gidin doğumdan önce kurtulun. Bide vücudunuz da döküntü şeklinde kızarıklık var mı
2022bebeki glnr_21 Normal değil ya gebelik alerjisi oldunuz ya da kolestaz iki seçenek var. 32. Haftamdan beri gidiyorum tahlilleri yaptırıyorum temiz. Alerji olmusum atopik ciltler için olan krem jel.kullanmaya baslicam
EmelBG_ glnr_21 Ayyy vala bende öyleyim bu nedir kasıntı bilmiyorum senin ki kadar yoğun değil ama . 2 haftadır var gün içinde belirli zamanlar oluyor cıldırıyorum ellerim ayaklarım ust ayaklarım yiyorum kendimi soğutucu jel verdi sağlık ocağına çıkmıştım tahlil yaptı hicbirsey çıkmadı .
Babyphotographer Uyuz salgını var malesef eşim ve bende uyuz olduk bir haftadır aynı durumdayız döküntü kızarıklık yok sinek ısırığı gibi tek tek ısırık yerleri var doktor uyuz dedi😔
glnr_21 Babyphotographer benim eşimde yok ama ben kaşınıyorum sonra dediğiniz gibi bazen nokta bokta oluyor
Babyphotographer Ruken_olgn doktor bir losyon verdi ama malesef işe yaramadı beyaz sirke sürüyorum ara ara o da pek işe yaramıyor bi de düşük tehlikem var yatmak zorunda olduğum için yeterli temizlik yapamıyorum nasıl kurtulacağımız konusunda hiçbir fikrim yok malesef 😔
Ruken_olgn Babyphotographer ben beyaz sirke yardımıyla kurtuldum hatta A 101 in beyaz sirkesini aldım birde düzenli olarak her gün tüm vücuduma sürüp 5 dakika bekleyip ılık suda duş aldım bugün 10 gün falan olacak yaptığım şuan kaşıntım yok ama tedbir amaçlı yapıyorum her gün bir hafta daha yapmayı düşünüyorum sizde de varsa uyuzluk deneyin kesinlikle fayda göreceksiniz
Babyphotographer Ruken_olgn Düşük riskim var yataktan lavabo harici kalkmam yasak şuan o yüzden işe yaramadı galiba bende bide her seferinde yorgan çarşaf yastık değiştirmek gerekiyor diye biliyorum uyuz oldupu için kimse gelip yapmak istemiyor :( bana zaten yasak kaldık öyle
Ruken_olgn Babyphotographer ama bu şekilde de bebek doğduğunda ona da geçebilir inanın bende tekim eşim askeri personel yanımda değil kimse yok zar zor işlerimi yapıyorum sırf bebeğe bulaşmasın diye uğraşıyorum doğumda yakın
strong17 Kadın doğum doktorunuza gitmenizi öneririm, ablamın da hamileliğinin son haftalarında aşırı kaşıntı olmuştu, safra ile ilgili bebeği de ilgilendiren bir durum var olduğunu öğrendi ve bebek 3 hafta erken alındı