Motherandbaby_ Reglime 7 gün var çok fazla idrara çıkmaya başladım ve kasık ağrılarım var ara ara erken gebelik testi yapmak istiyorum ama etrafımdakiler dış gebelik yada kimyasal olmaması için beklememi öneriyor yardımcı olabilir misiniz
Busra9696 Motherandbaby_ 19 aralıkta öğrendim ben gebe olduğumu vucüdümde ilk değişimler oldu özellikle gece uykularımda ateş basmaları vucüt ısımın yükselmesi idrara çok çıkmam birde kasıklarıma kramp giriyordu erken gebelik testi yaptım ama çok silik çıkmış ben sonradan fark ettim ertesi gün kan verdiğimde betam 33 çıktı iki gün sonra 141 çıkmıştı kan verip yine de baktır derim bende korkmuştum kimyasal gebelikten çok şükür keseyle bebeği gördük
Ginger_ Testini yap bence kesin olması için kan tahlili yaptır Rabbim nasip ettiyse zaten bişey olmaz iki güne bir hcg artışın iki katına çıkıyorsa normal bir gebelik yaşıyorsun Allah’ın izniyle umarım bebiş vardır güzel haberlerini bekliyoruz 🌸🙏
Ginger_ Motherandbaby_ erken gebelik testini yarın aşıp yaparsan bile çıkar kendimden örnek vereyim adet olmam gereken gün yapmıştım anında çift çizgi çıkmıştı
Motherandbaby_ Ginger_ Ya 10 -14 gün bekleyin diyorlar ama emin olamadım en iyisi bir kaç gün daha bekleyip yapmak yani bunlar belirti mi yoksa psikolojik mi diye düşünmeye başladım kafayı yemek üzereyim teşekkür ederim cevapların için inşallah bende hamileyimdir
Ginger_ Motherandbaby_ bakalar tabiki hamilelik testi yaptırmak istiyorum de yaparlar hemen sağlık ocağında acilde bazen bakmayabiliyorlar
Busra9696 Motherandbaby_ inşallah vardır senin de bebişin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin canım 🙏🏻