Sip85 gulsahgunees12 6. Haftada doktor kalp atışını duyarsınız şimdi demişti ama biz bir ses duymadık kalp atışı var dedi sadece küçük diye mi duymadık anlamadım 😂
Sip85 Nepenthe ben de özele gittim bebeğiniz sağlıklı dedi sorun yok dedi 6. Haftada kalp atışı duyuluyor diye biliyorum ama hiç bişey duymadım sesi mi açık değildi acaba sormadım da saf gibi
Nepenthe Sip85 ya biz sonuçta doktora bebek hakkında bilgi almak içimizi ferahlatmak için gidiyoruz hiç bir bilgi vermeyip bir şey yapmayıp iyi diyip gönderiyorlar çok üzülüyorum ve sinir oluyorum doktor tercihi gerçekten çok önemli bu dönemde
z2944 7 de gittim kese bebiş göründü ama kalp duyamadık :( kilodan olabilir dedi haftaya yine gel bakalım dedi
Nepenthe gulsahgunees12 inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bende bekliyorum haberlerini merakla duacınım 🤲♥️
Hilalmvc gulsahgunees12 . Benımkı plansız hamılelıktı reg olmayınca ve adet sancısı olunca test yaptırdım Benım kandaki bhtg cok yüksekti direk doktora gittim keseyi de görmüştü. 2 hafta sonra da kalp atışını duyduk ama herkeste aynı olmuyor sonucta
sedabalcioglu_ 8+4de dün kısacık bir duyduk çok şükür her şey yolunda dedi. Ayda 1 gidicekmişim artık nasıl dayanılıyor acaba 🥲