Drkmls Kızlarr 30 haftalığım tam. Dün doktor 1587 gram dedi. Bu zamana kadar hep önden gidiyodu bebeğim ama dün haftasıyla uyumlu dedi. Çok üzüldüm besleyemedim diyee. Böyle olan var mı?
istanbulluanne Drkmls 30. Haftalardan sonra gerideyse yakalıyor, ilerideyse duruyor genelde haftasyla uyumlu oluyor. Bnde en son 30 da gitmistim 1600 grm di. Smdi 34 olcaz cuma gidicem bakalm kac olmuş 😊
Muhammedamine Drkmls neden üzülüyorsunuz Allah aşkına bebeklerin haftasından önde veya geride çıkması değil haftasıyla uyumlu olması beklenir . Ne kadar güzel bir durum bu sevinmelisinz 🤗
Aksa_korkmaz Drkmls 32 haftalığız 2 kilo kızım ve doktorumuz fazla fazla almasını istemediğini söyledi dün 1 hafta kadar ileride iri bebek olsun istemiyorum normal doğuramazsın dedi. Yani üzülme ki ben normal doğurmak istiyorum inşaAllah evladımı
Songulkip95 Hiç üzülme haftasiyla uyumlu olması güzel bir durum önden gidersede iri bebek diyorlar öyle olunca da sezeryan falan gündeme geliyor ben dua ediyorum inşallah sezeryan olmam diye
Drkmls Üzülüyorum çünkü Bir ay önce 2 hafta ilerdeydi ama bu ay 2 hafta gerilemiş yani bu ay bakamamışım.
Rasev Drkmls 26haftaya kadar hep onde gidiyodu 26 haftada saatla uygundu 36haftada geriden geliyo gelisimi🤦🏻♀️
Oznr Drkmls sat o gore 32+5 cikmisti ultarasonda da ayni rakam cikti tam uyumlu yani kilosu da o zaman 1850di