Aren2023 Saat akşam 8 den beri aşırı sertleşme ve kasılma var. Ama herhangi bir Nişan gelmesi ya da su gelmesi olmadı , doğum belirtisi mi acaba bu geçmek bilmeyen kasılma
AZRATALHAmoms Aren2023 doğumun başlaması için illahaki Nişan gelecek yada suyun gelecek diye bi kaide yok canım. Kasılmalarını takip et dakika tut açılman olabilir.
Ezgiparlak Aren2023 benimde aynı durum 3 gündür adet sancıları var bugün iyice sıklaştı sertleşiyor karnım sık sık bekliyorum sadece şuan 37+6 dayım ben ikinci gebelik ilkinde nişan geldi bi hafta sonra sancılandım doğum başladı bunda adet sancısı gibi ağrılarım oluyor sık sık
Hasretkmrc Aren2023 bende iki gündür kasılma yaşıyorum karnımda ama alt bölgemde değil karnım taş gibi oluyo canım çok yaniyo hareket etsem bile gecmiyo bugün kontörüm var karındami acaba kasılma olunca doğum belirtisi oluyo rahimdemi
Tugcelb Hasretkmrc bebekle beraber rahminizde büyüyor. Kasılma demek bebeğin kendini sertleştirip bir kenarda toplaması oluyor. Normal hareketlerinden farklı oluyor insan anlıyor olduğunda. Kasılmanız sancınız aynı andaysa süreye bakabilirsiniz
Aren2023 Gece saat 3 e kadar sürdü .Yarım saatte bir oluyordu sonra birden geçti demek ki yalancı kasılmalardı. Gerçek doğum sancıları kasılmaları nasıl olduğunu bilmediğim için tedirgin oluyorum.
Ahsenveannesi Aren2023 benimde doğumdan 2 gün önce bir anda düzenli kasilmam oldu hastaneye gittim sancida acilmada yoktu ertesi gece bir anda suyum geldi
Hasretkmrc Ahsenveannesi benim iki gündür düzenli kasilmam var sancida yeni başladı adet sancısı gibi gecede geldi sancı.ama belli belirsiz şimdi.sanki adet olacakmışım gibi bide midem bulanıyor geceden beri
Ahsenveannesi Hasretkmrc adet sancısı gibi olan genelde rahim açılmaya başlayınca oluyor takip edin sıklaşırsa ya da bebek hareketi azalırsa mutlaka gidin