Kittykurom o kadar saçma bir toplumda yaşıyoruz ki, erkek adamın erkek çocuğu olur baskısı dayatması yüzünden ister istemez hepsinin gönlünden erkek geçiyor özellikle ilk çocukları için. Hatta ben bile içten içe erkek ister gibiydim yalan yok, kız olduğunu öğrenince tabii ki sevindim ama aaa erkek değilmiş gibi bir düşünce oluştu içimde. Bunun da sebebi eşimin ailesinin, kendi babannemlerin falan hep erkek hissediyoruz kesin erkek olucak gibi sürekli kafamıza erkek kodlamaları. Eşimin üç arkadaşının eşleriyle aynı dönemde hamileyiz, üçü de erkek. Bizim cinsiyet belli olduğunda arayıp eşimi resmen manipüle ettiler, kız oldu diye üzüldün mü, biz erkeği koyduk oğlum falan tarzı konuşmalar… O kadar sinirlendim ki. İster istemez etkiliyorlar. Hayırlısı olsun, sağlığı yerinde olsun demek varken herkesin derdi erkek çocuk olmuş. Neyse ki eşimde bi üzgünlük bi yüzü düşme belirtisi görmedim, hele ki şimdi doğum yaklaştı iyice kız evlat fikrine alıştı, kızım kızım diyor başka bir şey demiyor 🥰 sürekli kızlar ve babalarıyla ilgili video gönderiyor, inşallah doğunca çok daha fazla bağlanacaklar hepsi kızlarına 🤲🏼