Didemesut Hasretkmrc bende çarşıya gezmeye çıktım yürücem full ama ebe evde yat dinlen bol bol dedi. Ama bem topta zıplıcam ebe gidince bide bol bol su iç dedi
sayre DevriminAnnesi canım gözünaydinnn çok sevindim senin adına, rabbim analı babalı buyutsun inşallah ♥️♥️♥️😍🧿🧿🧿🥰😘
girl_boy_annesi DevriminAnnesi oyyy iyiki doğmuş Paşa inşallah sağlıkla kavuşursun oğluşuna canım Benim de ıkınma anım çok zordu rahim bebeğimin kafasını bırakmadı fitil attılar içeriye kafasının arkası baya ezilmiş 🥺
DevriminAnnesi girl_boy_annesi aynı günde doğum yapmışız.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza 🤲🏻🤍
Hasretkmrc Didemesut benim acilmam yokmuş ama yumuşama varmis bide kızlar kalp atışları nst kağıdında 160 ile 180 arasında normalde 140 160 olması lazim degilmi
DevriminAnnesi Hasretkmrc sancım vardı ama açılma yoktu saatlerce hastanede sancı cektim sancı geldikçe ilerledikçe açılma da oluyor umarım gerçek sancılarınız olur ve doğumunuz kolay geçer 🥰🤲🏻
DevriminAnnesi Nazendehanim Aminn inşallah 🤲🏻🤍 zor bi süreçti ama gelsin birlikte atlatacağız 🤍🤲🏻 Rabbim herkese kolaylık sağlasın 🥰
DevriminAnnesi Didemesut hastanede yürüdüm merdiven inip çıktım sıcak suya girdim hiç yatmadım nst hariç bunlar işe yaradı 🤍🤲🏻
Hasretkmrc Annemin evinde kalıyordum bir haftadır doğum olcak diye pazartesiye kadar evime.geldjm biraz hareketli olmak.icin evi temizlicm falan belki ise yarar annemde yatıyordum hep
SevilArs1 DevriminAnnesi Doğum çok zor bir süreç sanırım. 🥺 Düşündükçe stres olup korkuyorum bazen. Henüz 17 haftalığım daha. Ne güzel atlatmışsınız siz. Darısı tüm isteyenlere 🙏
DevriminAnnesi SevilArs1 hiç korkulacak bişey yok inan ki.. kendi sancıların geldikten sonra çok güzel karşılıyorsun kendi sancını Yarabbim o kuvveti veriyor merak etme.. Rabbim kolay bi doğum nasip etsin sana içini ferah tut 🥰🤲🏻🤍
gencannis DevriminAnnesi benim ilk oğlum da 12 gün yattı ne kokusunu aldım ne kucağıma direk götürdüler akciğer enfeksiyon geçirdi o 12 günün nasıl geçtiğini bir ben bir Allah biliyor psikolojim mahfoldu odaya kapandım 12 gün boyunca ama çok şükür Şimdi 2 yaşında Allah’ın izniyle yavrunu kucağına sağlıkla Alacaksın güçlü anne güçlü bebek demek 🤲🏻💛
DevriminAnnesi gencannis yarın tam 12 gün olucak dünden beri gelip emziriyorum inşallah yarın sonuçlar temiz çıkarsa eve gelecek 🤲🏻🥹🥹🥰 Maşallah yarın darısı bana inşallah 🤲🏻