bademli_puding Aleynaerayy22 gerçekten pahalı kocam diyo ben bütün sene çalışıyorum kışın ısınabilmek için
Aleynaerayy22 1nazlitrn_ bebek olunca mecburen gecede yanıyor ya olsun hasta olacağına ona gidicek mecbur 💁♀️
Rabia04_09 Aleynaerayy22 benim geçen ay 10 güne 300 TL geldi. Bu ay tam aylık gelecek bende heycanla bekliyorum
_aysenur8mikail__ Aleynaerayy22 sadece sabahtan akşama kadar 40 derecede yaktım bazen kapattığım zamanlarda oldu ama hiç gece yakıp yatmadım o halde 510 geldi 🙄
AZRATALHAmoms Belinay_AliEge aynen canım ben Adanaya gelin geldim kendi memleketimden daha çok sevdim ❤️😂
Sefanur050820 Aleynaerayy22 aynı tepkiyi ben de verdim 😂😂😂 veeeee asıl büyük şokkk 15 günlük gelen fiyattı 3700 😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Aleynaerayy22 bizimki merkezi sistem sabah akşam 5 saat flan yanıyor diğer saatlerde kapalı böyle olduğu halde 1000 TL gelmiş.
Sdcnur10 Aleynaerayy22 850 TL geldi bizim de allahtan bebeğim yaz bebegi kış bebegi olanalara Allah yardimcisi olsun 😊
mucizebebegim42 1500 ₺ geldi 😕 daha bebek yok. Biraz okudum da herkesın ki ne kadar da düşük faturalar gelmiş