Meral2158 Aleynaerayy22 valla geçen ay misafir vardı 3 Petek fazla açtık ve 40 derecede yandı 1000 TL geldi bu ay 3 Petek kapattık 33 derecede ve bir kaç gün 35 derecede kullandık 1069 geldi hiç bişi anlamadık 🤷♀️
Aleynaerayy22 Meral2158 zam koydukları için bu ay ne kadarda açsak kullanmadığımızı bile ödüyoruz resmen benimde arada 500 fark var aynı açmama rağmen 🤦♀️
Aleynaerayy22 Serife_ee benim gündüzleri 22 buçukta geceleri 21 e veriyorum uyanık olmadığımız için o şekilde geldi böyle fatura 🫤
Aleynaerayy22 boymomyz olabilir saati fazlaysa oda çok getirmiş olabilir kuzum ben 60 dk da çalıştırıyorum mesela 2 günde bir anca doluyor zaten yeni hamilesin ve muayene ücretleri rezillik suan resmen Allah yardımcın olsun 🌸
boymomyz Aleynaerayy22 Bende 2,5 - 5 saat var kuzum 6 programlı anlamıyorum inanki 5 saat eco yazıyor inşallah çözecem 🙄😂
Aleynaerayy22 Mine34 iyi gelmiş yine bebiş gelince mecbur açılıyor petekler hastalığa vermektense ona gitsin
Aleynaerayy22 Sevval0308 kuru soğuk 😢 teyzemde orada yaşıyor baya soğuk ya Allah yardım etsin insan dışarı çıkmak istemiyor soğuktan
Sevval0308 Aleynaerayy22 gerçektende öyle uca uca gittiğim tek yer bebişim gormek yoksa evden cikasim hiç gelmiyor :(
43Rumeysa Allah sukur dogalgaz sorunumuz yok bizim oturdugumuz yerde jeotermal var sicak su aylik 340 tl oduyoruz bedava resmen 🤲🤲