babysevgi 123esr_ valla doktor iyise ztn coktan söylemesi gerekirdi 11+4 de öğrendim ilk kızımı bu kızımı 11+5 de
Sureyya1 123esr_ iyi bi doktorsa ultrasin cihazida iyiyse soyler kemik yapisindan bile biliyorlar artik
123esr_ babysevgi 12.haftamda erkeğe benziyor tahminimce dedi 14.haftada ikili tarama testi yapan uzman doktor ise kıza benzetiyorum dedi sonra doktoruma sorduğumda erken suan bişe diyemem dedi özele gidiyorum geçen hafta da demedi 1 ay sonra gel kesin derim dedi ama ben 15. Haftadayım
71oyku81 merhaba be de 13 haftada erkege benziyor dedi doktorum ozele gidiyorum bu arada belki devlet soylemiyordur 16 haftada daha 2 gun once yizde yuz erkek dedi değişmedi
Aselsmoms 123esr_ pozisyonu uygunsa söyler canım girmeden çikolata ye vişne suyu iç 🤗 14+4 öğrenmiştim bende oğlumu
Daisy0000 123esr_ 14te söyledi bana doktor.. Tam anlamıyla söylemedi ama çıtlattı diyeyim :D ‘şu çıkıntı ne’diye eşime sordu,eşimde hocam pipimi,erkek mi dedi. Hoca da bilmemmm sen söyle dedi güldü 😁Bu arada devlet hastanesi..