Gulak Dorik yani ikiside ayni sonucta burmalı yaparsan satıldığında degeri düşmüyor bilezik yap koluna tak ne gramlarla ugrasicaksin surekli sayma istegi geliyor insana 😂
Busel Dorik yatırım için her zaman en iyisi küçük altın canım bizim kuyumcu akrabamız var bizde yatirimlik küçük altın tarzı yapıyoruz çeyrek yarım fark etmez.
berceste5155 Dorik işçiliği olmayan bilezik zarar ettirmez ama takmayacaksan en iyisi gram çeyrek falan almak ben takmadığım için biz hep çeyrek cumhuriyet falan alırız
Dorik -_Esra_- benim annemler de çeyrek biriktirirdi ben küçükken zarar etmezdi ama gramdan da zarar edilmez diye duydum yakın zamanda yapacağım da arada kaldım o yüzden
Likayolcusu Dorik hiç zararsın ondan birikim amaçlıysa tabiki gr ama takmak ve hemen satmak istemiyorsanız 22 ayar bikezikde de çok py amaz
Busel Dorik Vala biz güvenilir bir yerde saklıyoruz birde hep evdeyim ben bulunmayacak bir yerde genelde 🤣
Dorik berceste5155 düğünden düğüne takarım günlük takmam peki nerde saklıyosunuz çünkü yaptıkça artıyo ya saklaması sıkıntı
berceste5155 Dorik 😂 evde gezdirip duruyoruz sürekli eşime acaba bankaya altın hesabımı açtırsak diyorum o da benim görmem lazım diyor
berceste5155 Dorik aynı dertten muzdaribiz zaten ikide bir çıkartıp sayıyoruz sanki yumurtlacak altınlar 😂 o yüzden yer değiştirip duruyoruz sürekli