seymadcelik Merhaba hanımlar, araştırmalarım sonucu iki ürün arasında kaldım, baby Mom 999 ayar gümüş kapak İle Silvernurse kapakları arasında kaldım. Baby Mom 200 TL diğeri 489 TL az fark yok ve yorumları her iksinin de güzel , siz ne tercih ettiniz
Nuray08 seymadcelik bn baby mom kullanıyorum gunde 1 sat takıyorum sukur henuz bi sorun yaşamadım 1 aylik bebegim
Prenss_annesi42 seymadcelik Bende e bebekten aldım kullanmanı tavsiye ederim çok işe yarıyor ben başından beri kullandım
Defne_momm seymadcelik baby Mom kullanıyorum 2 aydır mis gibi vallahi sıfır yara ve acı var göğsümde 🤌🏻 ben memnunum
beyazaycicegi Uygununu tercih ederdim. Belki ihtiyacınız dahi olmayacak hiç sorun yaşamayacaksınız belki. İkiside işini gördüğünü düşünüyorum
gizemakay Ben doğumdan sonraya bıraktım. Eğer yara olursa göğüs ucum e bebekten hemen alabilirim. Her yer e bebek dolu. Belki yara olmaz göğsüm diye almadım. Ama yorumlara falan baktığımda baby mom 200 tl olan içinde güzel yorumlar var. Fazla para vermeye gerek yok bence
butterfly4 @seymadcelik ben silvernurse kullanmıştım, ama o zaman babymom üretmiyordu, ben o kadar memnun kaldım ki anlatamam. Gümüş kapak alın da markası ne olursa olsun bence, kesinlikle tavsiye ederim
AyFa1608 butterfly4 bişey sorcam size ben aldım gümüş kapak da henüz 23 haftalığım. Göğüs ucum fazla yok çok durmuyor kapak düşüyor. Ne yapablirim onun için ? Göğüs ucunu masajla büyüteyim falan diye düşündüm ama rahim ağzı sıkıntım var bide göğsünden ağız sütü denilen sıvı geliyor sıkınca. Doğumu tetikliyormuş göğüsle oynamak onu da yapamadım napcam bilmiyorum 😐
Esssssss miniceycey kesinlikle gerekli diyor musunuz peki doguma 12 gün filan kaldı o kadar kararsızım ki alsam mı almasam mı. Sanki alsam ihtiyacım olmicak almasam da yara olcak diye düşünüyorum 😂😂
miniceycey Esssssss ben almamıstım sadece lansinoh krem almıstım ama göğüslerim yara oldu ve aşırı hassastı hiç bir krem işe yaramadı son çare bunu da alıp denemek istedim açıkçası umutsuzdum o yüzden uygun olanını aldırmıstım . Bunu takınca hassasiyet ve yarası iyilesti baska hiçbişey fayda etmedi bana.
miniceycey Esssssss eğer doğumdan sonra aldıracak biri varsa alma şuan belki de yara olmayacak göğsün ama alıcak kimse yoksa al köşede dursun.
ilkimbebee seymadcelik baby Mom 999 ayar aldım. Henüz bebişim doğmadı inşallah faydasını görürüm çok fazla para vermeye gerek belki hiç ihtiyaç dahi olmıcak fakat ben her ihtimale karşı aldım
ipekmom_ AyFa1608 benimde göğüs ucum çok az 😒 sıkınca süt gelmiyor bende daha normal mi acaba? 25haftalığıx bizde Doğum sonrası hemşireler bilgi veriyormuş göğüs ucunu çıkarmak için şuan bişeyler yapmak tehlikeli olabilir diyorlar bence deneme, bebek emdikçe çıkabilirmiş
AyFa1608 ipekmom_ normaldir canım. Benim geçen sene Aralık’ta 27 haftalık kaybım var ölü doğum yaptım sonra sütüm geliyordu ilaç içtim sardım falan ama kesilmemişti. Arada bakıyordum var mı diye vardı hamile kalınca kesildi belki o yüzden de çabuk gelmiş olablir benimki. Herkesin erken gelcek diye bişey yok 🙂 şimdi ellemiyorum zaten canım zaten erken doğum riskim var oynayıpnda tetiklemem biraz çıktı ucu önceden hiç yoktu şimdi yarılıyor yara gibi oluyor ama yine de fazla yok tabi. Çıkacaktır doğumdan sonra yapcak bişey yok