Yarenelibol Ocak anneleri sağlığınız bebeğinizin durumu kilosu boyu nasıl heyecan varmı ☺️🌸🙏🏻 Azaldı artık gün sayıyoruz 27+0
Necla06 Yarenelibol 29+3 haftalığız çok şükür hiç bir sıkıntımız yok dün doktordaydık 1.720 gramız ☺️🙏 bıdık bir kız doğurcam galiba 😍 31 haftalık görünüyoruz 😅
Papatyamoms Yarenelibol bızde 27+6 yız - 25 haftalıkken 730 grm 32 cm di kontrole daha var bı 10 gun sonra gideceğim inşallah :) 8,5 kılo aldım :D yalancı kasılmaları başlayan oldu mu ?
Cismmpoyraz48 Yarenelibol 25 de gittim cnm 872 gramdi simdi 27 haftalık olduk kaç kilo oldu blmiyorum gidince ogrenicez bebegim hareketli korkutuyor bazen onun dışında bacak arası ağrılarım var yürüyüş sonrası ve temizlik sonrası agrilar artıyor başka bi sorunumuz yok şükür 🤗
Sedakaya En son 22+3 te gittik canim cok şükür iyiydi nasipse 27 sinde cumartesi günü gitcez bakalim insallah cok iyidir kilomuz ve boyumuz sizin durumunuz nasıl peki😍🤗
Yarenelibol Sedakaya bizimde şükür çok iyi bnm bi tansiyon sorunum var sürekli takip altında tutuyorlar zor bi durumdan geçiyoruz inş atlatırız bebeğimin hiçbir sorunu yok şükür🌸
Sedakaya Irmakelizim06 hayır canım benim doktorum yaptirmicaksin dedi sadece açlık ve tokluk sekerine baktırcaksin dedi yükleme zararliymis sanirim
Irmakelizim06 Sedakaya bende öyle duydumda kimiside diyo bebekte hastalık olabiliyo hamilelik şekeri yüksekse devlet hastaneleri zorla yapıyo bende gitmek istemiyorum o yüzden
Yarenelibol Necla06 bizim paşada 27 haftalık anca 1004 gram olmus kafası iki hafta önden gidiyor saolsun hayalerim gidiyor normal doğuramayabilirim bu gidişle😂😩
Sedaergn Bende 28+2 haftalık hamileyim. Midemde sıkıntılarım oldu mide bulantısı o yüzden ilaç kullanıyorum. İşe gidemedm 3 gündür inanılmaz halsizim sürekli yatıyorum 😔
Yasemindemirtas Sedaergn o halsizlik bende de var ;( 28 haftalık oldum. 😢 bebegin hareketleri sanki çok azaldı seninde öyle mi ?
Yarenelibol Sedaergn geçmiş olsn canm Allah şifa versin çok zor çalışıyorsun birde bn evde olmma rağmen çok kötüyüm
Sedaergn Kızlar bir şey soracağım. Benim hamilliğimde bir sukıntı yok şükür. Cinsel ilişkide ve genital ağdada bir sıkıntı olur mu? Bilginiz varmı
Happyboyy Sedaergn Doktorun herhangi bir uyarıda bulunmadıysa korunarak ilişkiye girebilirsin canım 🙂 ağdaya gelince de her ay gidiyorum ağrı eşiğim biraz düştü hamilelikten dolayı yani biraz daha fazla acı hissediyorum onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım
Newmom 27+5 im yavrumla. Bacak arası agrılarım var yururken bile zor oluyor gece yatakta donerken. Magnezyuma basladım bakalım baska bi sıkıntı yok cok sukur
Yarenelibol Newmom bndede var ama bn yalancı kasılma felan sanıyordm magnezyum verdi içemiyorum tiksindim artk🧐
Haticemrt 28+6 kıpır kıpır cimcime bi kızım var çok şükür ❣️tek sorunum bu aralar gece uykularım zorlaşıyor hanfendi ye göre uyku düzeni oluştıruyorum
Yaremmm 27+1 90 gün kaldı allahın izniyle , 1.180 kg miniğim bel ağrılarım arttı onun dışında sorunsuz bir gebeliğim var çok şükür 🤗🤗 heyecan dorukta prensesimi bekliyorum😘👶
Yarenelibol Yaremmm ne kadar güzel o bel ağrısı hiç geçmicek artk 😂😞 çok acıyor kalkamıyorum yatınca dönemiyorum bile korkutuyor bni çok
Muhammedamine Yarenelibol 29+3 haftalığız çok şükür son 75 günmz kaldı 💙 ocak başı görünüyor doğum İnşallah 1 ocak olmaz doktor bulamam diye ödüm kopuyor ☺️ 27+0 da 1050 gr 38 cm di en son bildiğim bu hafta fazlası yok haftasıyla uyumluydu 🤲🏻
Yarenelibol Muhammedamine Allah uzun ömürler versin yavrularımıza bu günlerde geçer ama son aylar geçmiyor gibi değilmi 😂 bu zamana nasıl geldk hatrlamıyorm çok cabuk geçti bundan sonrasıda öyle olsada doğuruversek alsak kucağımıza ne güzel olur
Ssshhh Bizde 27+1 olduk oğlum olacak ayakta kalınca belim çok ağrıyor bazen hareketlerini çok aşşağıda hissediyorum akşamları bacaklarım uyutmuyor beni bunun dışında bir sorunumuz yok bazende karnım çok sertleşiyor patlayacak gibi
Yarenelibol Ssshhh yorulunca sertleşiyormus yüzüstü uzanıyorm biraz okşuyorum dinlenince geçiyor geçmezse sıkıntımış zaten😅🧐
Happyboyy Yarenelibol 29+3 olduk bugün ve son 74 günümüz kaldı kısmetse 🤗 28+2 de kontrol vardı boyu 38 cm kilomuzda 1300 dü haftasıyla uyumlu çok şükür bi sıkıntımızda yok uyuşmazlık vardı iğnemizide yaptırdık 😇
Sedaergn Yasemindemirtas hareketleri eskisi kadar değil evet . Sadece sabah ve akşam kontrol etmek yeterli diyorlar canım. Çalışıyormusun sende😊