Esmer_ mrw32 ben yaprım ilk doğumumu ceyda hocada sezeryan olmuştum zorunlu tek sorun temizlik idi başka bir sıkıntı yoktu bence
Cnsktluyldz Seçme şansm varsa orkun beyi seçmek isterdim. Gebelik takibi yapıyorm demişti bana ama doğuma giriyor mu bilmiyorm
mrw32 Cnsktluyldz Benim 3.hamileligim ve ameliyat zor olabilir denildiği için oraya gittim.sansima Orkun bey denk geldi.ben senin ameliyatını yaptırırım deyip beni oraya çağırdı.ilk defa gittiğim için doktoru tanımıyorum.oyuzden sormak istedim
nazlicankahya Cnsktluyldz orkun bey doğum yaptırıyor bende onda yapmayı planlıyorum 37.haftada gidicez gün vericek
mrw32 rabia28 Ben şans eseri oraya gittim.ve Orkun bey denk geldi.biraz sorunlu benimki .dogumumu yaptirabilecegini söyledi.doktor hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası
babybmom20 Esmer_ bunuda üniversitede mi düşünüyorsunuz acaba odaları filan nasıl bende orda düşünüyorum ama kimseden bilgi alamadım
Esmer_ babybmom20 odalar ben doğum yaptığımda iki kişilik idi devlette düşünüyordum ama geçen acile gittim baştan devlet takipli olmadığım için azar ile baktılar malesef 😑üniversitede yapacağım yine
babybmom20 Esmer_ hangi yılda doğum yapmıştınız acaba kimi tek kişilik demiş sizin gibi iki kişilik diyenler var zaten üniversitede yapıcam ama merak ediyorum açıkcası birde soğuk oluyor mu
Esmer_ babybmom20 ben 2021 yılında yapmıştım Ağustos ortası idi havalar sıcaktı yani hastanede pencereler açıktı hep ben üşümemiştim ameliyat fotoğrafını bilmiyorum malesef serbestmi ama şuan üniversitede takipli iseniz doktorunuza sorabilirsiniz
babybmom20 Esmer_ sağolun doğumum çok yakın da artık doğuracağım gün gidicem sorma şansım olur mu bilemiyorum