Ebruskaaa Detaylı ultrason hakkında bilgi verir misiniz ilk gebelik nerden randevu alınır nasıl olur bilgisi olan yardımcı olabilir mi??
Likayolcusu Ebruskaaa kadın doğum dr size perinatolojiden açmasılazım öyle randevu alınıyor direk kendiniz alamıyorsunuz bende bekliyorum ilk defa giricem bende
Tugce1506 Ebruskaaa önce kendi doktoruna muayene oluyorsun haftan uygunsa yönlendiriyor aç tok fark etmiyor tamamen sessiz bir ortamda yapılıyor bnm eşimi dahi almadılar tek girdim telefon vs alınmadı en son resim CD rapor veriyor raporu kendi doktoruna gösteriyorsun 🥰 ben geçen hafta yani 2022 de 1076 TL ye yaptırdım 21+1 de
Dlkzz Ebruskaaa canım kadın doğum doktoru bakmıyor ona. Radyoloji uzmanı bakti bana da. Ayrı randevu alınıyor detaylı ultrason için. Ben 21+3 de yaptırdım canım. Bebeğin tum organlarına bakılıyor el ayak parmaklarına kadar. Rapor yazılıyor ve kendi doktoruna da gösteriyorsun.
Daisy0000 Ebruskaaa Önce devlete gidip normal muayenenizi olun,sonra doktora detaylı için randevu almak istediğinizi söyleyin onlar yönlendirir
Ebruskaaa Ben normal de özele gidiyorum fakat detaylı ultrason ücreti çok pahalı o yüzden devletten randevu almak istedim yani normal kadın doğumdan randevu alacağız ve o bizi detaylı ultrason bölümüne yönlendirecek değil mi
_Pinar_03 Ebruskaaa çoğu devlette yapılmıyormuş özelde çektirip perinatolojiye gostercem sonra kendi doktoruma gidecekmişim
Esraa091113 Dlkzz merhaba, ne kadar sürüyor acaba? Aynı gün içinde doktoruma da randevu almam gerekiyor sanırım onun için merak ettim.
_Pinar_03 Ebruskaaa eğitim araştırmaya gidiyorum ben ama radyoloji hazirana sıra veriyor 🤣 haziran da 9 aylık olucam 🤣
Tugce1506 Esraa091113 bebek hareketliyse yani onun hareketlerini vs gözlemlediği içni bebek de önemli benim yarım saatte bitti.
Dlkzz Esraa091113 bende sabah kadın doğum doktoruma gitmistim. Hemen radyoloji doktoruna da randevu buldum aynı gün şansıma. Cok uzun sürmedi benim 20 dk falan sürdü. Doçent doktordu bakan kişi. Sadece yüzünü göremedi doktorum benim minnos göstermediği için iki sefer gitmek durumunda kaldık. Yine göstermedi 😊 Özele gittim canım sadece 374 TL ücret ödedik doçent doktor olduğu icin ayrı olarak detaylı ultrason parası almadılar