Arzu3434
Merhaba sizin yaşadığınız sıkıntı nedir?
Süt ve süt ürünleri kırmızı et tavuk şekerli her şey şeker doğal olarak tatlılar baharatlar çay kahve yasak. Aslında her şey yasak ben yediklerimi yazayım.
Özellikle kereviz enginar tüm Sebze yemekleri ıspanak pırasa İçine bulgur değil çok az pirinç atabiliyorum sebze yemeklerine, haftada iki kere balık ben somon balığını tercih ediyorum bebeğede zararlı olmasın diye, Hindi eti yiyebilirsiniz ben çok sevmiyorum. Barbunya yeşil mercimek yiyebilirsiniz. Patates yağlayıp tuzlayıp fırına veriyorum haftada iki kere yenilebiliyor. Meyvelerden muz ayva yeşil elma armut yiyebiliyorum gerisi yasak. Her gün iki havuç bir yeşil elma suyu içiyorum haftada iki kere kırmızı pancar ekliyorum bu meyve suyuna öyle içiyorum. Doğal fındık işlenmemiş ceviz badem yiyebilirsiniz. Kabak çekirdeği Buda hem bebeğe hem karaciğere faydalı.
Sera ürünü yasak ama bazen domates ve salatalık yiyorum dayanamıyorum. Sabahları yeşil zeytin ve siyah zeytin yiyebiliyorum. Tüm unlu gıdalar yasak ekmek olarak badem unu makrolarda var ondan ekmek yapıyorum. İçine yumurtanın sarısı azıcık tuz azıcık yağ ve su koyuyorum. Kahvaltıda azıcık bu ekmekten yeşil zeytin ve siyah zeytin sonrasında Üç tane yumurtanın sarısı beyazı yasak fındık ceviz yiyorum biraz geçtikten sonra bir tane muz yiyorum zaten sonrasında hemen öğle yemeği kısmı geliyor. Çikolata falan kakaolu şeyler kesinlikle yasak. Haftada iki kere patates, haftada 2 kere 4 yemek kaşığı pirinç pilavı yiyebilirsiniz ama ikisini aynı anda yememelisiniz. Tereyağlı olmayacak Yağ olarak sadece zeytin yağı tüketebilirsiniz. Karaciğerdeki sıkıntı safra Asstini yükseltti için limon sirke çay kahve de bu yüzden yasak vücuttaki Asit seviyesini ekstra yük verecek asitli her şey yasak işte portakal mandalina gibi meyvelerde. Yani aklıma bunlar geliyor şu an inşallah eksik bir şey kalmamıştır size de şifa olsun.