Asilinannesiezgi Kızlar Gebze medical park güncel doğum fiyatlarını bilen var mı sezeryan veya normal
Pinar41 Asilinannesiezgi ben iki gün önce aradım normal 9 bin birinci sezaryen 10 ikinci sezaryen 11 bin Sibel mutlu için belki diğer doktorların fiyatları ayrı olabilir
Aslimsii07 Asilinannesiezgi bende Türkan hanıma gidiyorum tam 35 de gün vereceğim dedi bu ay sonu yani bakalım 11 bin mi diyecekler
Rbylmz Pinar41 ay evet bende bu gün aradım bizde sibel hanıma gidiyoruz, son 44 gün bizim sizin ne kadar kaldı ? ☺️
Pinar41 Asilinannesiezgi iki hafta içinde muayene ücretine iki kere zam geldi hem Aralık sonunda hem Ocak başında gebzedeki özel hastaneler de hemen hemen aynı fiyat hastane değiştirmeyi düşünemedim oyüzden 😪
Rbylmz Pinar41 evet bende yüzyıldan geldim ☺️ sizinde epey azalmış sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🌸
Asilinannesiezgi Pinar41 evet gebzedeki hastanelerin fiyatlar birbirine yakın birde başladığım doktoru da bırakmak istemiyorum ben basından beri Ömer talip turhana gidiyorum bu zamlar aldı basını gidiyor
Asilinannesiezgi Aslimsii07 benimde pazartesi 34 e giriyoruz gün verecek Şubat bası olur o zamana kadar ne olacak doğum ücreti 🤷🏻♀️
Pinar41 Asilinannesiezgi bende doktoru bırakmak istemiyorum ama bu zamlar çok sinir bozucu gerçekten keşke en azından son aylarında olan gebeler için fiyat sabitlenmesi yapsalar Şubat’ta inşallah yeni bir zam gelmez🤦
Pinar41 Aslimsii07 Allah kolaylıklar versin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, diğer doğumlarda mı bu hastane de oldu
Aslimsii07 Pinar41 yok canım nerde ya bu şanslı oldu biraz 🥹 bu biraz lükse doğdu diyelim 🥲 ablaları sefillik gördü şans işte 🥲