Ravza11 Kızlar Çerkezköy’de bildiğiniz bilgili deneyimli memnun kaldığınız iyi bir kadin doğum doktoru varmı
Esracandan Optimede Seda bilir esmere gidiyorum ben memnunum. Ama ne konuda gideceğiniz de önemli gebelik takibi mi başak bir konu mu
Ravza11 Esracandan uzun zamandır bebek istiyoruz fakat eşimin değerlerinde düşüklük olduğu için daha nasip olmadı ayrıntılı bi muayne istemistim hormonlarıma vs bakilmamisti çok tatmin olmadım açıkçası
Melissatutar Esracandan merhaba bende 35 haftaligim seda hanima gidiyorum. Siz dogumunuzu onda mi yaptiniz memnun kaldinizmi 🥰
Noktaveannesi50 Ben de Opdimetteki Nida Cannazik e gittim 1 kere. Gebelik takibi için 2. randevumuzun zamanı gelmedi henüz. Iyi doktora benziyor ama neden bilmiyorum biraz aceleci gibi geldi. Belki doğuma inmesi gerekiyordu bilemiyorum.
Edafmo Ravza11 nurdan hanımı hiç bilmiyorum canım ben sezer beye gidiyorum cinsiyet seçmeseydin mutlaka onu önerirdim ama yakın 2 arkadaşım ilke hanıma gidiyor çok memnunlar
Ravza11 Edafmo sezer beyi çok öneriyorlar gerçekten çekiniyorum biraz açıkçası aslında yanlış bı düşünce ama rahat edemiyorum ya
Edafmo Ravza11 Ravza11 ben çok memnunum, ilgili bir doktor her seferinde konuşuyor bir problem var mı nasılsın iyi misin nasıl hissediyorsun vs. Bir şikayetim olduğunda dinlyor uzun uzun açıklama yapıyor.. ama tabii çekinebilirsiniz bende çekiniyordum ama alıştım artık 😂
Emasilo @“Ravza11”#p25771845Merhaba ben de Sezer Beye gidiyorum, çok memnunum. Her şeyden önce karşısındaki hastayı çok iyi anlıyor ve dinliyor. Ne sorsam anlayışla cevap veriyor.