ayse_65 Kızlar 2 ay da bitti ama folik asit midemi bulandırıyor artık yutamıyrm kullanmasam zararı nedir
Gulak ayse_65 yani bebek icin etkisi var 3 ay kulanilmali deniliyor bence zorlayın siz ne kullanıyorsunuz ki oyle mide bulandirci degil
Xxx0101 ayse_65 bebeğin gelişimi için çook ama çok önemli bunu ona yapma hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlayın diyor doktorlar🥺
2309 ayse_65 ben hiçbir yapımı kullanmadım hepsi midemi bulandirio zaten devamlı kusuyorum onlar dahada arttirdi
Aysun56 ayse_65 Yengem de kullanmadı mide bulantısından hiçbir ilacı yeğenim erken doğdu tabi bir hafta küvezde falan kaldı şimdi 5 yaşına geldi ama bağışıklığı çok zayıf çocuğun etkisi var m bilemem ama faydası olmazsa doktorlar vermezdi .ki tadı güzel bence siz ilerleyen zamanlarda Regenesis ilacını alınca buna şükredeceksiniz😂😂
butterfly4 @Aysun56 ben bunu bir yakınımızdan duydum, bi çocuğunda doktor hangi vitamin takviye varsa kullandım diğer hamileliğimde hiçbirini kullanmadım dedi, kullanmadığı çocuğu sürekli hasta olıyor ben buna bağlıyorum diğeri çok dirençli demişti
bademli_puding ayse_65 canım bende ilk bir ay kullandım kusmaktan son zamanlarda kullanamadım doktorum biraz kızdı gelseydin mide bulantısı için ilaç yazardık çok önemli kullanman lazım dedi bende sende kullan
Laika Aydan sonra bırakmıştım aynı sebepten şuan 31+2 d vitaminim baya düşük çıktı dr. Tekrar başlattı mecbur içiorum 😏
Aysun56 butterfly4 Yok kız ne çemkirmesi😁😁Hamilelik hormonlarindan sana öyle gelmiş olabilir kusura bakma 💕 benim de demek istediğim şey aynı yani doktorlar yemin ediyorlar meslekleri için bize keyfi olarak birseyler dayatmazlar