SemaArin KIZLAR GEBELİK ŞEKERİM VAR BU YÜZDEN 5 GÜN VE 18 GÜN HASTANEDE YATTIM İNSÜLİNE BAŞLADILAR GÜNDE 4 DEFA SORUM ŞU BU ŞEKİLDE OLUPTA KAÇINCI HAFTADA DOĞUM YAPTINIZ BEBEĞE GEÇMEDEN DOĞUM YAPTİRDİMİ DOKTORUNUZ SEZARYEN Mİ NORMAL DOĞUM MU YAPTINIZ ???
Emiine61 SemaArin canım gebelik şekeriyse bebeğe geçmez ki hatta sendeki doğumdan sonra geçme ihtimali var özellikle diyetine sadık kalıp insülinlerini aksatmazsan 🙂 benimde son ayımda çıktı ve ailem hep şeker hastası günde 2 kez vuruluyorum insülin ama diyetime sıkı sıkıya bağlıyım düzene girdi çok şükür ama artık doğurmak istiyorum hamileliklerim hastalık şeklinde geçtiği için çok yoruldum
SemaArin Dilank- ACİLDEN TANSİYONLA YATTİM CİĞER GELİŞTİRİCİ YAPTILAR ONDAN SONRA 306 ÇIKTI İNSÜLİN BAŞLADILAR İNSÜLİN VE DİYETE RAĞMEN 235 FELAN ÇIKTI DOZ YÜKSELTTİLER GÜN GÜN 18 GÜN YATTIM İMZA ATIP ÇIKTIM ŞİMDİDE EVDE 186 FELAN ÇIKIYOR AMA İNSÜLİN VURULMUYORUM DİYETEDE UYAMİYORUM 😔
Tubayo SemaArin sizi korkutmak istemem ama oldukça tehlikeli bir oyun oynuyorsunuz. Lütfen diyetinize uyun ve insülinü ihmal etmeyin. Hem sizin hem de bebeğinizin sağlığını tehlikeye atıyorsunuz. Bende de gebelik şekeri var ve bütün riskler yüzüme pat pat söylendi ödüm kopuyor