1Gunes Kızlar 31+6 hamileyim göğüs ucu kremini kullanmaya başladım ama erken mi sizler kullanmaya başladınız mı? Çünkü çok hassasiyet ve çatlama başladı ucunda😢
Betuulsenn 1Gunes canım krem yerine tahinin üstünde kalan yağını, zeytinyağını ısıtıp soğutup onu, bir de ayva çekirdeğini az su içine koyup jel kıvamına getirilip sürmek tavsiye ediliyor. Yine sen bilirsin istersen birini dene:)
Eldgrn 1Gunes 32 de başladım çatlak ve sonrasi kaşıntı oluyordu yara oluyordu şimdi rahat haftada 3 gün falan aklıma geldikçe çok durtmeden uyarmadan sürüyorum iyi oluyor 33+2 yiz uyarmadan sur bence o kuruma yara kötü oluyor
1Gunes Betuulsenn teşekkür ederim kuzum evet onları da deneyebilirim elimde sadece zeytinyağ ve krem var.
Asyabuse Valla soğuktan mıdır nedendir bilmem resmen sızlıyordu dün sürdüm bende ilk kez bugün iyiyim. Ayva alayım çekirdeğinden jel yapcam onu kullanıcam dün canım o kadar acıyodu ki gümüş kapak mı kullansam napsam diye bile düşündüm 🥺
Eldgrn 1Gunes benim de öyleydi 31 hafta içinde sürdüm rahatladım devamlı değil ama aklıma geldikçe sürüyorum fark hemen oluyor rahatlatıyor surmesem kuruluktan kaşınmaktan göğüsleri yara yaptım öyle bife uyarıyorum ister istemez fark edince ne yaptığımı kremi sürdüm işe yaradı çok şükür
1Gunes Eldgrn 29 da başlamıştım sürmeye geçmişti ama Şimdi tekrar başladı bu kez sanki bebek emzirmişim gibi kırmızı
Eldgrn 1Gunes ah canım Allah yardımcın olsun valla ben ara vermedim daha 31 içinde başladım 32 diyorum düz 2 haftadır kafam rahatladi