Findikburun34 Merhaba, Reglim 13 gün gecikti. İdrar testi yaptım en son bugün ve yine negatif çıktı. Göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı ama o da geçti artık acımıyor. Sağ kasığıma ara ara sancı giriyor. Acaba hamile olabilir miyim
Sinemce__ Findikburun34 canım 13 gün gecikmis olsa çıkardı sanki acaba kist falan mı var da gecikme yaptı veya mevsimsel doktora gidip emin ol bence yoksada söktürücü verir
CeydaST Findikburun34 o kadar gecikemde çıkmadı ysa zor diye düşünüyorum kuzum. İnşallah kötü bi durum yoktur
Findikburun34 Sinemce__ yakın zamanda annem ameliyat oldu. Ona çok üzüldüm bende ondan mı oldu acaba diye düşündüm ama bilmiyorum ki 😔 çok istiyorum pozitif çıkmasını da hayırlısı bakalım inşallah
Findikburun34 MadameHappy34 Gideceğim Cumartesi günü. Sadece fikir almak istemiştim. Teşekkür ederim.
Findikburun34 Tubatgn Çalıştığım için izin alamıyorum 😔 mecburen bekleyeceğim bakalım. Daha önce de bir kez böyle olmuştu ve regl olmuştum. Yine aynısı olup üzüleceğim diye korkuyorum 😔
Findikburun34 Tubatgn göğüs acısı çok vardı o da geçti şimdi artık ihtimal veremiyorum ama işte yine de bir danışmak istedim :)