herkesherseyicokbiliyorzaten Farklı illerde hoşgeldin bebek paketi varmış, batmanda alan oldu mu? Birde son zamlardan sonra doğum ücretini bilen var mı özel hastanelerde.
eftelya721 herkesherseyicokbiliyorzaten sepet içinde hediyeler gönderildiğini duymuştum internette de gördüm bunu şuanda doktordayjm zilan hastanesinde bugün öğrenecegim fiyat alicam
eftelya721 herkesherseyicokbiliyorzaten yüksel ışık vardı ona gidiyordum ters biriydi ya ama gitti hastaneden İbrahim hoca var smdi ona gidiyorum iyi suan ilgili yani
eftelya721 herkesherseyicokbiliyorzaten doğum fiyati da normal doğum 5 bin olmus ya kasımda sordum 3800 du
herkesherseyicokbiliyorzaten eftelya721 diğer yerlere göre baya iyiymiş aslında fiyat olarak. Bayan doktor var mı hiç göründünüz mü
eftelya721 herkesherseyicokbiliyorzaten evd en uygun orasi bayan doktor yok orda özel batman da var Ümmu gulsum o cok iyi fiyatlari hemen hemen aynı zilan la
herkesherseyicokbiliyorzaten eftelya721 bende o doktora gidiyorum çok iyiydi. Ama doğum ücretini konuşmadım bidahaki gidişimde konuşucam İnşeAllah. Çok Teşekkür ederim ❣️