Baymer07 Sakarya Adapazarı kadın doğum hastanesinde hangi doktor tavsiye edersiniz hanımlar, yeni taşındım 38 haftalık hamileyim özel doktor tavsiyesi de lütfen verin 🙏
snm-ekr1 Baymer07 özel kliniğe gidiyordum şimdiye kadar meryem kumbaşlı İMK klinik memnundum çok.ama zamlardan dolayı doğumu devlette düşünüyorum.devlet hastanesinde de bülent şener günay duman merve keskin paker için iyi diyorlar ben duygu cebecik özmüş e gidicem önümüzdeki hafta devlette rastgele randevu alıyorum açıkçası kim denk gelirse.
Enchantress Baymer07 ben de Kasım sonuna kadar medara gittim Aslıhan kal kaymaza. En son muayene ücreti 515 tlydi. 2 haftada bir gel dedi. 2 haftada bir 515 tl verecek kadar maddi imkanımız olmadığı için Eğitim araştırmada Özgür Çot’a gidiyorum. Talep açtıkça kendisinin gel dediği zamanlara denk getirebildim hep ben çok memnunum ilgisinden her ultrasonda gösterdiği her yeri anlatıyor sürekli cinsiyet kontrolü yapıyoruz kilosunun iyi olup olmadığını söylüyor gayet açık şekilde anlatıyor her şeyi tavsiye ederim. Şu ana kadar aradaki fark biraz daha uzun beklemek ve ultrason görüntü kalitesi bunun için 515 TLye değeceğini düşünmüyorum.
merveaws snm-ekr1 güncel muayene ücretini biliyor musunuz ne kadar arttı acaba Bende İMK kliniğe gidiyorum
snm-ekr1 Baymer07 10 bin sezeryan 11.500 normal doğum.arkadaşım yeni sordu gittiğinde.gerçekten çok fazla devlet hastanesine gidicem mecburen inşallah iyi insanlara denk geliriz.
snm-ekr1 Baymer07 36 haftalık oldum ocağın sonu şubatın başı gibi en geç bakalım.siz kaç haftalıksınız
snm-ekr1 Baymer07 hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi Rabbim kurtarsın hepimizi bir avazda